ZAANDAM - Inbrekers hebben in de nacht van maandag op dinsdag uit de studio van dj-formatie The Partysquad opnameapparatuur en computers gestolen met daarop diverse hits en nog niet uitgebrachte nummers. Dat liet de formatie woensdag weten via de website.

Video

Uit de studio's van The Partysquad en van Talented Unlimited, die in hetzelfde pand in Zaandam zijn gevestigd, zijn onder meer opnameapparatuur, microfoons en cd-spelers verdwenen.

Op computers die ook werden meegenomen staat volgens de dj's Ruben en Jerry onder meer nog niet eerder uitgebracht werk en daarbij behorende losse sporen van artiesten als Ali B, Negativ, Nino, G.I.O. en The Partysquad zelf.

Beloning

The Partysquad en Talented Unlimited hebben een beloning uitgeloofd van 7500 euro voor de gouden tip waarmee ze hun spullen terug kunnen krijgen. DJ Ruud de Wild van Radio 538 heeft tijdens zijn radioprogramma beloofd dit bedrag te verhogen met 2500 euro.

Degene die de gouden tip geeft, kan dus een bedrag van 10.000 euro in ontvangst nemen. Wanneer dit gebeurt, zal The Partysquad een gratis optreden naar wens van De Wild verzorgen als dank voor het verhogen van de beloning.