AMSTERDAM - Paul de Leeuw staat maar liefst vijf keer in het Gelredome in Arnhem met zijn concertreeks Symphonica in Rosso. De concerten vinden plaats op 3, 4, 5, 7 en 8 november.

Eerder waren drie concerten aangekondigd, maar organisator The Entertainment Group bevestigt maandag dat hij vijf keer optreedt. Zondag werd bekendgemaakt dat een derde concert in de verkoop gaat voor het gewone publiek.

De overige twee avonden zijn vooralsnog in handen van de hoofdsponsors van de show. Zij maken later bekend hoe hun kaarten verdeeld worden. Mogelijk gaan er van deze concerten ook kaarten in de vrije verkoop.

Blijf

Tijdens de show brengt De Leeuw hits als 'Vlieg met me mee' en 'Blijf bij mij' ten gehore, onder leiding van Guido's Orchestra en Cor Bakker en zijn band. Het zogeheten anthem van De Leeuw is het nummer 'Blijf (tot de zon je komt halen').

Marco Borsato

Ook passeert een scala aan gasten de revue. Onder hen zijn Edsilia Rombley en Marco Borsato, die vorig jaar tien keer in een uitverkocht Gelredome stond met de eerste reeks Symphonica in Rosso.