Ruim een jaar nadat het album Sexor voor het eerst verscheen, komt Tiga begin juni met een re-release van zijn debuut. Dankzij de bonus-cd is deze uitgave ook interessant voor de oude fans van Tiga.

De Candese Tiga Sontag is vooral bekend als DJ en remixer. Zo bewerkte hij nummers van onder andere The Killers, Depeche Mode, Moby, Soulwax en de Scissor Sisters. Na al dat werk voor anderen begon het bij Tiga te kriebelen en daarom besloot hij zijn eigen muziek op te nemen. Dat resulteerde al snel in een fantastische eigen versie van in bewerkingen de eighties-klassieker Sunglasses At Night en van Nelly's Hot in Herre.

Nu hij de smaak te pakken had, riep hij de hulp in van wat muzikale vrienden en dook hij in Gent de studio van de heren van Soulwax in. Het resultaat daarvan was Sexor, een album vol dansbare electropop. De kritieken van de pers waren zeer lovend, maar toch brak Tiga als artiest niet echt door. Hopelijk gaat dit in de tweede ronde wel lukken.

Disconummer

Net als bij de eerste release zal het album worden voorafgegaan door de single You Gonna Want Me, een heerlijk disconummer met de vocalen van Scissor Sisters-zanger Jake Shears. Deze single ligt vanaf volgende week in de winkels en zal naast het origineel een aantal spilsplinternieuwe remixen bevatten van Tocasdisco en Van She.

Op 11 juni volgt de Sexor Collector's Edition, zoals de nieuwe versie voluit heet. Speciaal voor de fans zal er bij het album een tweede disc zitten die bomval hippe remixen van Tiga-klassiekers zal staan. De tracklist van dit tweede album zit er als volgt uit:

01. (Far from) Home (The DFA remix) Joakim edit
02. Time 2 Kill
03. You Gonna Want Me (Tocadisco Emergency Remix)
04. Move My Body (Only 4 Erol Mix) (Not anymore!)
05. Burning Down (No! No! No!)
06. Do It Don't Stop
07. E Talking (Tiga's Disco Drama Remix.... of The Original Soulwax Composition)
08. You Gonna Want Me (Van She Tech Remix)
09. 3 Weeks (Booka Shade Remix)
10. Good As Gold (Morgan Geist's Monophonic Mix)
11. Type of Guy

Bekijk hier de video van You Gonna Want Me.