Alle 140.000 kaarten voor de concerten van Prince in Engeland waren binnen 20 minuten verkocht. De kaarten voor de eerste 7 van de 21 concerten die Prince deze zomer gaat geven in het Londense O2-stadion, verkochten zo snel dat de website waarop de kaarten gekocht konden worden overbelast raakte.

De organisatie heeft vanwege het overweldigende succes acht extra concerten aangekondigd. Deze zullen eind augustus en begin september plaatsvinden.

Helaas zaten tussen de kopers ook veel mensen die een slaatje uit hun aankoop willen slaan. Een uur na het begin van de voorverkoop werden de kaarten al voor het vijfvoudige van de verkoopprijs via eBay aangeboden.

Winehouse

Amy Winehouse heeft overigens toegezegd dat ze maar al te graag met Prince zou willen optreden. Bij de aankondiging van de concerten liet de zanger weten graag een duet maar haar te willen doen tijdens een van zijn Engelse shows.

De reactie van Amy Winehouse daarop was dat ze werkelijk alles aan de kant zal zetten om deze unieke kans aan te grijpen.