AMSTRDAM - Het damestrio The Star Sisters is niet welkom bij de concerten van Toppers in Concert. Dat bevestigt John van Katwijk, de manager van de zangeressen, donderdag.

"René Froger ziet het niet zitten", vertelt hij. Ook de producent van de show van Froger, Gordon en Joling zou niets zien in een gastoptreden van de 'zusters'.

Meezingers

De muziek van Patricia Paay, haar zus Yvonne Keeley en Ingrid Ferdinandus past volgens Froger niet in het concept van de Toppers. "Hun nummers zijn volgens hem geen echte meezingers", zegt hij. Gerard Joling en Gordon denken daar anders over, zo vertelden zij donderdag in Shownieuws. "Maar niet alle hoofden staan één kant op", zei Joling.

Evers

Net als vorig jaar worden heel wat gastartiesten opgetrommeld voor de zes uitverkochte concerten, die tussen één en acht juni plaatsvinden in het Amsterdamse voetbalstadion ArenA. Onlangs werd bekend dat de Britse zanger Engelbert Humperdinck van de partij is. Ook zouden gesprekken gaande zijn met radio-dj Edwin Evers, die onlangs de talentenjacht 'Just the two of us' won. Vorig jaar traden onder meer Luv', Bobby Farrell en Boney M op.

The Star Sisters staan zondag voor het eerst sinds twintig jaar weer samen op de planken. Ze verzorgen dan een optreden bij het tv-programma 'Dancing with the stars'. De aanleiding is het opnieuw uitbrengen van de hitsingle 'Stars on 45 proudly presents'.