AMSTERDAM - 50 Cent wil samenwerken met Robbie Williams. De rapper denkt dat de twee een perfect team zouden vormen. "Mensen moeten zich verheugen op onze samenwerking", zegt hij in de Britse boulevardkrant The Sun.

De combinatie van zijn rap en het karakteristieke stemgeluid van de popster misstaat volgens 50 Cent niet. "Door zijn stem te combineren met het juiste liedje, denk ik dat er wel een hit in zit", zegt de 31-jarige Amerikaan.

De rapper denkt aan een nummer voor de FA Cup Final, de bekerfinale van het Engelse voetbal. "Ik zou in het nummer dan vooral de woorden olé, olé, olé rappen", verklapt hij zijn plannen.

Kliniek

Het is niet duidelijk of Williams oren heeft naar de ideeën van 50 Cent. De 33-jarige zanger is net vorige maand ontslagen uit een ontwenningskliniek in de Verenigde Staten, waar hij zat vanwege een verslaving aan antidepressiva.

Williams stapte in 1995 uit de Britse boyband Take That en ging solo. Hij had hits met nummers als 'Angels' en 'Rock dj'. Eerder deze maand onthulde de moeder van de popzanger dat hij graag weer met Take That wil gaan samenwerken.