In een aantal interviews voor onder andere de Braziliaanse tak van MTV en een Chileens muziekblad, heeft gitarist Slash voorzichtig de eerste stap gezet naar een mogelijke hereniging van zijn oude band.

Zo liet hij weten dat hij al het materiaal van Guns 'N Roses en Stone Temple Pilots van de setlist van zijn huidige band Velvet Revolver gaat schrappen. De reden hiervoor is dat, volgens Slash, het beter zou zijn als die twee band weer in oude bezetting gaan optreden. De reünie hoeft nog niet eens een definitieve te zijn. "Een paar shows voor de lol, is wat mij betreft ook goed", alsdus Slash.

Op de korte termijn zal dit alles echter niet gaan gebeuren, aangezien Velvet Revolver volgende maand Libertad, het nieuwe album uitbrengt. Bij die release hoort een uitgebreide tour door de Verenigde Staten.

Intussen gaat het minder goed met de oude muzikale vriend van Slash, Axl Rose, die nog steeds optreden geeft onder de naam Guns 'N Roses (en al jaren bezig is aan een nieuw album): alle optredens in Japan zijn afgezegd, nadat bassist Tommy Stinson zich blesseerde na een val van de trap.