Vorige week was Paradiso twee dagen achtereen uitverkocht voor het inmiddels befaamde London Calling-festival. Een van de hoogtepunten van het festival was de Amsterdamse band Moke. Daarom mag de band op 9 mei terugkomen voor een eigen show in de grote zaal van Paradiso.

Iedereen die in het bezit is van een kaartje van de laatste editie van London Calling kan daarbij gratis naar binnen. Het maakt daarbij niet uit of je een passe-partout of een dagkaart had gekocht.

Mocht je niet over zo'n kaart beschikken, dan zijn er vanaf aanstaande zaterdag, 14 april bij de bekende voorverkoopadressen ook gewone kaarten te koop. Deze worden verkocht voor de zeer schappelijke prijs van zes euro.

Voorprogramma

Moke is in Engeland op dit moment nog beroemder dan hier, dat komt omdat Paul Weller zo onder de indruk van ze was dat men zijn voorprogramma mocht verzorgen. Maar waarschijnlijk komt hierin snel verandering nu sinds afgelopen week het debuutalbum Shorland is uitgekomen. Overigens geeft de band nog veel meer optredens de komende weken.

Alle data zijn te dien op de MySpace van de band (http://www.myspace.com/moketheband), daar kun je ook twee nummers beluisteren.