Midden jaren 90 was daar opeens de Easy Tune. Een bizarre muziekstroming die zo fout was dat het weer leuk begon te worden. Iedereen die met een glimlach terugkijkt naar die tijd en iedereen die nog steeds naar Bert Kaempfert en James Last luistert raden we aan om op 14 april naar Paradiso af te reizen.

Het mooiste is dat je naast deze lekker lullige muziek er ook nog eens een stapel zombies bij krijgt. Voorafgaand aan het feest Easy Tune – The Resurrection is er namelijk de Zombie Walk. Dit is een uit San Fransisco overgewaaid fenomeen, waarbij een groep als zombies verklede mensen massaal door de stad trekt.

Dit keer vertrekt de groep om 21 uur van de Dam om uiteindelijk bij Paradiso uit te komen voor Easy Tune – The Resurrection. Het schijnt zo te zijn dat de zombies gek zijn op de blokjes kaas die op dit feest worden geserveerd.

Hype

Aanleiding voor de festiviteiten is de release van het album ‘The Best of Arling & Cameron’. Dit duo was in 1994 hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor de Easy Tune-hype. Het is de organisatie van het feest gelukt om alle vaderlandse kopstukken van de Easy Tune naar Paradiso te halen, waaronder de Easy Aloha’s en Piet Popcorn.

Men heeft zelfs Aardvarck bereid gevonden om weer zijn oude werk ten gehore te brengen. Samen met de blokjes kaas en de hongerige zombies lijkt het een ideaal recept voor een hele gezellige avond.