Benedict Cumberbatch en zijn vrouw Sophie Hunter zijn volgens het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair het best geklede koppel. 

Vanity Fair maakte de lijst woensdag bekend.

Het blad noemt de verschijning van de twee tijdens de Oscars een gedenkwaardig moment. Ook mag de kleding van Cumberbatch tijdens de uitreiking van de Britse Bafta's zeker gewaardeerd worden. White Collar-acteur Matt Bomer en zijn partner Simon Halls staan ook op het lijstje.

De best geklede vrouw van dit jaar is volgens Vanity Fair de vrouw van de Britse premier David Cameron, Samantha. Op de tweede plaats staat de immens populaire zangeres Taylor Swift.

Bill Nighy

Onder de mannen is Bill Nighy de onbetwiste nummer een. Ook heeft het tijdschrift een lijst gemaakt met best geklede mensen uit Hollywood. Zo is de Zweedse actrice Alicia Vikander de best geklede ster, gevolgd door The Theory of Everything-acteur Eddie Redmayne.

Koningin Maxima staat dit jaar niet op de lijst. Een jaar geleden werd de smaragdgroene creatie die de koningin droeg tijdens Bevrijdingsdag en die eerder werd gedragen door haar schoonmoeder, prinses Beatrix, het modehoogtepunt genoemd van Máxima van het afgelopen jaar.

Bekijk de volledige lijst op de website van Vanity Fair.