Asia Kinney, de hond van Lady Gaga, heeft een modellenopdracht te pakken. De Franse bulldog poseert voor een nieuwe serie tassen van Coach.

"Ik ben trots om mijn eerste foto te laten zien als het gezicht van Coach voor de Pups-campagne dit jaar", zo is te lezen op de Instagram-accounts van Lady Gaga en die van haar hond Asia.

Op Twitter voegde Lady Gaga toe dat de opbrengsten van de campagne niet allemaal in de zakken van haar hond verdwijnen. "Mijn pup Miss Asia Kinney is trots dat Coach uit haar naam aanzienlijk heeft gedoneerd aan de Chicago French Bulldog Rescue!" De organisatie in kwestie zet zich in voor verwaarloosde honden van hetzelfde ras als Asia.

Het luxemerk gaf een dag eerder al voorproefjes van de campagne, maar onthulde toen de identiteit van de beroemde hond nog niet. "Wie is die hond die rondneust in onze nieuwste Edie-tas? Volg ons en kom er deze week achter", meldde het modemerk op Instagram bij foto's waarop Asia niet met haar gezicht in beeld komt.

Haar baasje is blij met het resultaat: "Ik ben zo trots op Miss Asia", vertelt de popster aan People. "Ze is een natuurtalent voor de camera."