Doutzen Kroes, dj Hardwell en De Jeugd van Tegenwoordig hebben voor dance4life een scooter ontworpen. Ook Bas Kosters, Jan Taminiau en Selwyn Senatori gaven een scooter hun eigen draai. 

De scooters worden op 26 juni tijdens een fundraise-avond in de Kromhouthal in Amsterdam geveild voor het goede doel.

“Toeren op een zwoele Italiaanse zomeravond, een wapperende jurk en Sophia Loren waren dingen waar ik aan dacht toen ik de scooter met veel plezier ontwierp. Een gevoel van vrijheid dat ik alle jonge mensen gun en in het bijzonder meisjes", aldus model en dance4life ambassadeur Doutzen Kroes over haar gestippelde voertuig.

Op de dance4life-avond kan op verschillende items en ervaringen worden geboden, zoals een dag op Circuit Zandvoort met Max Verstappen of meerijden in de Tour de France met Alberto Contador. Onder meer Di-rect en Krystl zorgen voor de muzikale invulling van de avond, die aan elkaar wordt gepraat door Xander de Buisonjé.

De opbrengst van dance4life’s funky fundraiser gaat naar de voorlichtingsprogramma’s van dance4life, de organisatie die samen met jongeren werkt aan een wereld zonder aids.