Caiway is begonnen met het aanbieden van simonly-abonnementen voor mobiele telefoons, meldt het bedrijf donderdag. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van het netwerk van T-Mobile.

De drie abonnementen worden onder de naam Caiway Mobiel op de markt gebracht. Caiway zegt hiermee tegemoet te komen aan de wens van klanten "om alle telecomproducten af te nemen bij dezelfde leverancier". In Nederland biedt Caiway al internet, televisie en vaste telefonie aan.

Caiway Mobiel bestaat uit een Budget-, Standaard- en Extra-abonnement. Voor de Budget-variant betalen mensen 15 euro per maand bij een abonnement voor twee jaar. Daarvoor krijgen ze 500 MB internet en tweehonderd belminuten.

De Standaard-versie kost 20 euro per maand voor 4 GB data en vierhonderd belminuten. De Extra-bundel is met 27 euro per maand het duurst. Klanten krijgen daarvoor een onbeperkt aantal belminuten en een databundel van 10 GB per maand.

Mensen die al regulier internet van Caiway afnemen en dit combineren met een Mobiel-abonnement, krijgen maandelijks 2,50 euro korting op hun sim-onlyabonnement en 5 euro korting op hun internetabonnement.