Op een afbeelding zijn naar verluidt drie iPhones die volgende week door Apple gepresenteerd worden te zien. De telefoons zijn voorzien van nieuwe kleuren: rood, wit en blauw.

Geruchten gaan dat Apple dit jaar drie verschillende iPhones uitbrengt. De 6,1-inchversie zou beschikbaar komen in verschillende kleuropties, blijkt uit een gelekte foto die op Slashleaks verscheen.

Op het plaatje zijn achterkanten van iPhones in het rood, wit en donkerblauw te zien. De enkele camera op de toestellen zou aantonen dat het om de goedkoopste versie van de nieuwe iPhones gaat. De duurdere exemplaren krijgen twee lenzen.

De goedkoopste iPhone zou als enige nog een lcd-scherm krijgen. De duurdere versies worden van een oledscherm voorzien.

Apple presenteert zijn nieuwe telefoons volgende week woensdag tijdens een evenement in Cupertino. De afgelopen tijd is al veel informatie over de iPhones naar buiten gekomen. Zo zouden de nieuwe versies qua uiterlijk op de iPhone X uit 2017 lijken.

Het reguliere model zou iPhone XS gaan heten. De grootste variant krijgt mogelijk de naam iPhone XS Max. Naast telefoons worden ook nieuwe Apple Watches verwacht tijdens het event.