De Galaxy S10-telefoon van Samsung krijgt mogelijk vijf cameralenzen: twee aan de voorkant en drie op de achterkant.

Onder de drie cameralenzen op de achterkant zou er een groothoeklens zijn om foto's van 120 graden te maken, schrijft het Koreaanse The Bell

De overige twee 12-megapixelcamera's blijven naar verwachting hetzelfde als op de Galaxy S9+. Op dat toestel is naast een standaardlens een telelens aanwezig om twee keer in te zoomen zonder kwaliteitsverlies.

Op de voorkant van de Galaxy S10 is volgens het gerucht een dubbele cameralens te vinden. Het zou gaan om sensoren met 8 en 16 megapixels. Dezelfde lenzen zijn al op de Galaxy A8 van Samsung te vinden. Met het systeem wordt het bijvoorbeeld beter mogelijk om selfies te maken met een Bokeh-effect, waarbij de achtergrond een stuk vager in beeld komt dan het onderwerp. 

Er zijn al meerdere geruchten over de Galaxy S10 opgedoken, hoewel het toestel naar verwachting pas volgend jaar verschijnt. Eerder kwam al een bericht dat het toestel mogelijk een 3D-gezichtsscanner zou krijgen en dat de vingerafdrukscanner zich in het scherm bevindt.

Samsung werkt mogelijk aan drie Galaxy S10-modellen. Twee daarvan krijgen volgens geruchten een 5,8-inchscherm. De overige krijgt een 6,2-inchscherm, zoals de S9+.