In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl het belangrijkste technieuws van de afgelopen week. Deze week bespreken we de snel uitverkochte iPhone X en de grootste games van het najaar.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (6,9 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

iPhone X

De iPhone X was in Nederland binnen drie minuten al uitverkocht. Was dat omdat er zoveel vraag is, of juist omdat er zo weinig zijn geproduceerd? En wat gaat de iPhone X betekenen voor Apples komende kwartaalcijfers?

Games

Deze week verschenen Super Mario Odyssey, een nieuwe Wolfenstein en Assassin's Creed Origins voor spelcomputers. Daarmee lijkt het grote gameseizoen van dit jaar te zijn aangebroken, maar wat betekenen deze grote games eigenlijk voor hun makers?

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.