In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl het belangrijkste technieuws van de afgelopen week. Met deze week: De positieve cijfers van Apple en de voorsprong van Google wat betreft zelfrijdende auto's.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (10 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

Recordverkoop iPhone

Na drie kwartalen van krimp, heeft Apple in het laatste kwartaal van 2016 een recordaantal iPhones verkocht. Er gingen 78,3 miljoen exemplaren over de toonbank. Bovendien boekte het bedrijf een omzet van 78,3 miljard dollar. Apple lijkt de weg omhoog weer gevonden te hebben. Hoe komt dat en hoe gaat het volgend jaar?

Zelfrijdende auto's

Waymo, een zusterbedrijf van Google, loopt mijlenver voor op de concurrentie met zijn zelfrijdende auto's. Bij de Waymo-auto's hoeft veel minder vaak ingegrepen te worden dan bij de concurrentie. Bovendien rijdt Google veel en veel meer kilometers in de zelfrijdende auto dan andere merken. Hoe kan het dat het bedrijf zo ver voorloopt?

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.