Podcast: Ontploffende Samsung-telefoons en controversieel plan T-Mobile

In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl het belangrijkste technieuws van de afgelopen week. Deze week hebben we het over brandgevaarlijke Galaxy Note 7 en het nieuwe muziekabonnement van T-Mobile.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (9 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

Samsung

Samsung staakte deze week de productie en verkoop van de Galaxy Note 7. De telefoon vatte bij meerdere gebruikers vlam, waaronder een telefoon in een vliegtuig. 

De verkoopstop en terugroepactie kosten Samsung flink wat geld, maar hoe zit het eigenlijk met de reputatie van het bedrijf? Hoe gaat de telefoonfabrikant zijn imago proberen intact te houden?

Netneutraliteit

T-Mobile introduceerde een nieuwe dienst voor abonnementen, om muziek buiten hun databundel te streamen. De dienst is in strijd met een Nederlandse wet omtrent netneutraliteit die één dag later werd aangenomen.

Waarom introduceert T-Mobile een dienst die in strijd is met Nederlandse netneutraliteit? En wat voor gevolgen kan dit precies hebben?

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.

Tip de redactie