In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl het belangrijkste technieuws van de afgelopen week. In deze aflevering bespreken we de toekomst van Windows Phone en het nieuwe abonnement van T-Mobile met onbeperkt internet.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (13 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

T-Mobile

Jaren geleden zijn de onbeperkte databundels bij providers verdwenen. Deze week kondigde T-Mobile aan dat model weer in te voeren voor 90 euro in de maand. De provider stelt echter wel voorwaarden aan dit onbeperkte gebruik. De vraag is of dit in strijd is met netneutraliteit en of mensen überhaupt wel zitten te wachten op onbeperkt internet. De ACM is kritisch.

Windows Phone

Microsoft maakte afgelopen week bekend opnieuw honderden mensen te ontslaan bij de smartphonetak van het bedrijf. Inmiddels is er bijna niets meer van de in 2013 overgenomen telefoontak van Nokia over. Heeft Windows Phone nog wel toekomst en in welke vormen kan Microsoft nog succesvol zijn op de smartphonemarkt?

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.