In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl het belangrijkste technieuws van de afgelopen week. Deze week bespreken we de hoogtepunten van het Mobile World Congress, de grootste smartphonebeurs van het jaar.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (10 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

MWC 2016

Op het Mobile World Congress presenteerde Samsung de Galaxy S7, LG de G5 en Sony maar liefst drie nieuwe smartphones. Maar naast de grote namen waren er ook producten van kleinere bedrijven te bewonderen, zoals een bouwvakkerstelefoon met een hittecamera.

Goedkopere telefoons lieten zich op de beurs van hun beste kant zien; verschillende fabrikanten toonden middenklassemodellen die indruk maakten met relatief goede specificaties en mooi design.

En er was één grote afwezige: de smartwatch. In tegenstelling tot vorig jaar, toen bijna elke smartphonemaker ook een horloge toonde, werden dit jaar geen noemenswaardige smartwatches aangekondigd.

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.