Gelekte plaatjes tonen Samsung Galaxy S7

De Samsung Galaxy S7 wordt waarschijnlijk volgende maand op het Mobile World Congress in Barcelona officieel onthuld, maar het apparaat is nu al te zien op gelekte plaatjes.

Te zien is dat de Galaxy S7 veel wegheeft van de Galaxy S6 en dat de Galaxy S7 net als de Galaxy S6 in twee edities komt: een met een scherm van 5,1 inch en een met een scherm van 5,5 inch en gebogen randen, net als de Galaxy S6 Edge en Galaxy S6 Edge+.

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7

De plaatjes zijn gepubliceerd door Evan Blass, een journalist die al vaker met plaatjes kwam die later accuraat bleken. Op Venturebeat schrijft hij ook over de specificaties van de telefoon.

Zo zou de Galaxy S7 waterdicht worden en de mogelijkheid tot het uitbreiden van het opslaggeheugen met een SD-kaart krijgen. Volgens de plaatjes is de Galaxy S7 voorzien van een micro-usb-aansluiting, en niet van een usb-c-poort die op diverse andere nieuwe smartphones is te vinden.

Het Mobile World Congress vindt van 22 februari tot en met 25 februari plaats in de Spaanse stad Barcelona. De verwachting is dat Samsung de Galaxy S7 daar officieel gaat aankondigen.

Lees meer over:
Tip de redactie