In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl normaal het belangrijkste technieuws van de afgelopen week. Deze week blikken we in onze kersteditie vooruit en voorspellen we wat de techtrends in 2016 gaan worden. 

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (17 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Elke week automatisch onze podcast ontvangen? Abonneer je via iTunes of plak deze RSS-feed in andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

Voorspellingen

Vorig jaar deden we voorspellingen over de toekomst van wearables, virtual reality en de opkomst van diensten als Uber. We controleren of die zijn uitgekomen, of dat we er falikant naast zaten.

Daarnaast hebben we zeven nieuwe voorspellingen. Van het faillissement van HTC tot de eerste boete voor illegaal downloaden en van de versnippering op de streamingmarkt tot virtual reality als kunstvorm. Beluister alle voorspellingen in de podcast hierboven. 

Beluister hier onze voorspellingen van vorig jaar terug

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heb je nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.