In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl iedere week het belangrijkste technieuws. Deze week hebben we het over de belangrijkste aankondigingen die we verwachten op de techbeurs IFA, die volgende week plaatsvindt. Ook bespreken we de iPhone 6S, die op 9 september wordt gepresenteerd.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (11 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

Techbeurs IFA

Op de Internationale Funkausstellung in Berlijn worden vermoedelijk onder meer drie nieuwe Sony-telefoons getoond, in verschillende formaten. Meest opvallend wordt de Z5 Premium, met een 4K-resolutie. Is dat nodig op een smartphone?

Vermoedelijk verschijnen er ook verschillende nieuwe smartwatches, waaronder de Gear S2 van Samsung en de nieuwe Moto 360 van Motorola. Huawei geeft meer details over zijn eerder al getoonde Huawei Watch.

LG toont op de IFA voor het eerst een nieuwe reeks oled-televisies, die deze week al werden aangekondigd. Het bedrijf is de enige overgebleven tv-fabrikant die vol inzet op het maken van televisies met deze schermtechnologie.

iPhone 6S

Apple houdt op 9 september een persevenement, waar de iPhone 6S en 6S Plus worden getoond. We bespreken de verwachte vernieuwingen, en de nieuwe versie van de Apple TV die mogelijk ook zijn opwachting maakt.

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.