LG heeft per ongeluk vroegtijdig een productpagina van de LG G4 online gezet, waardoor afbeeldingen en specificaties van het toestel te zien waren.

Dat meldt journalist Evan Blass op zijn Twitter-account evleaks.

LG heeft de betreffende Koreaanse productsite weer offline gehaald, maar niet voordat afbeeldingen en informatie gekopieerd konden worden. Zo zou het aanstaande toestel een 5,5 inch scherm met hoge qhd-resolutie hebben, net als zijn voorganger.

Het toestel zou volgens de pagina een 13 megapixelcamera hebben, met een diafragma van f/1.8, en zou volledig handmatig in te stellen zijn. LG kondigde eerder zelf een 16 megapixelcamera voor zijn G4 aan. De telefoon zou daarnaast een verwisselbare 3000 mAh-batterij, en een microSD-ingang.

Leren achterkant

Het toestel zou beschikbaar komen met verschillende achterzijden, waaronder een bruin leren achterkant. Daarnaast zouden ook metalen achterkanten in zwart, wit, goud, donkerrood en violet beschikbaar komen. Volgens eerdere geruchten loopt het toestel op de Qualcomm Snapdragon 808-chip met zes kernen.

Net als de LG G3 heeft ook de G4 een licht gebogen behuizing en enkel knoppen op de achterzijde, niet aan de voorkant of op de randen. LG houdt op 28 april een persevenement waar de G4 waarschijnlijk gepresenteerd wordt.

Overzicht: Dit weten we al over de LG G4