Begin januari zal de opvolger van de gebogen smartphone LG G Flex worden onthuld.

Dat heeft chipmaker Qualcomm bevestigd.

Er gaan al langer geruchten over een nieuwe gebogen smartphone van LG en de verwachting was al dat dit toestel tijdens de Consumer Electronics Show (CES) van 6 tot en met 9 januari getoond zou worden.

Qualcomm lijkt de komst van het toestel nu te hebben bevestigd. In een tweet laat het bedrijf weten dat er tijdens CES een nieuwe telefoon met een Snapdragon 800-processor uit zal komen. Op de foto zijn herkenbare volumeknoppen op de achterzijde van de telefoon te zien die LG in meer toestellen gebruikt.

Bovendien is de behuizing duidelijk op een bijzondere manier afgewerkt en die afwerking komt overeen met de coating die is gebruikt van de eerste G Flex. Deze coating zorgt ervoor dat kleine en oppervlakkige krasjes vanzelf weer verdwijnen. 

NU.nl doet vanaf zondag 5 januari verslag van gadgetbeurs CES via een speciaal dossier en de techrubriek. Wilt u al het nieuws rond de Consumer Electronics Show volgen? Klik dan in onze mobiele apps onder dit artikel op 'Volg' voor de tag 'Gadgetbeurs CES'.

Bekijk onze review van de gebogen en zelfhelende LG G Flex

Bekijk alle verwachtingen rondom de Consumer Electronics Show