Er zijn foto's gelekt van wat de Galaxy Note 4 moet zijn. Het vierkante toestel lijkt een aluminium rand en neplederen achterkant te krijgen.

De foto's zijn gepubliceerd door GSMarena en tonen een hoekig toestel. De Galaxy Note 3 heeft ook al zo'n soort ontwerp.

De achterkant lijkt wederom van nepleer te zijn gemaakt, dat er wel iets anders uitziet dan het nepleer op de Note 3.

Verder is vooral de rand anders dan bij de voorganger. Het gedeelte tussen het scherm en de achterzijde lijkt gemaakt te zijn van aluminium. Het materiaal oogt in ieder geval als aluminium en er zitten kleine stukjes kunststof in verwerkt.

Datum

Naar verluidt krijgt de Note 4 een 5,7 inch-scherm, even groot als bij de Note 3, met een hogere resolutie van 2560 x 1440 pixels. Het toestel wordt naar verwachting op 3 september aangekondigd en ligt mogelijk op 15 september in de winkels.

Op een andere gelekte foto, geplaatst door Phonearena.com, is namelijk het vermeende doosje van de Galaxy Note 4 te zien waarop op het scherm de datum 15 september te zien is.

Er werd door anonieme bronnen al gesuggereerd dat Samsung de Note 4 snel wil uitbrengen omdat het de concurrentie met de iPhone 6 dan aan kan gaan. De nieuwe iPhone, met naar verluidt een groter scherm, wordt hoogstwaarschijnlijk op 9 september aangekondigd en gaat later die maand in de verkoop.

Bekijk alle gelekte foto's en details van de Note 4

Zo gaat de iPhone 6 eruit zien