Er zijn foto's opgedoken van een nog onuitgebrachte Android-tablet van Motorola, met een kevlar achterzijde. Het is onbekend of de tablet op de markt komt.

De foto's werden geplaatst door een anonieme Chinese bron, zowel op Sina Weibo als op Google+.

Te zien is een tablet met een achterkant die ogenschijnlijk van kevlar is gemaakt. Dat materiaal wordt vaak gebruikt in kogelwerende vesten omdat het zowel stevig als erg licht is. De Motorola Moto X was ook al verkrijgbaar met een achterkant van kevlar.

De tablet heeft vermoedelijk een 10.1 inch scherm, net als de Xoom en Xoom 2 die Motorola eerder uitbracht. Of de tablet op de foto's een opvolger van die Xoom-tablets is, of eentje in de Razr-lijn is niet duidelijk.

De Chinese bron hint dat de tablet op Android 4.0 draait. Op de achterkant van de tablet is het merk van Amerikaanse provider Verizon te zien, gepaard met een 4G-logo wat er op wijst dat de tablet met 4G overweg kan.

Volgens de bron werkt Motorola niet meer aan de betreffende tablet. Mogelijk is dat omdat het bedrijf door Google aan het Chinese Lenovo is verkocht, dat een eigen lijn tablets heeft.

Hands-on: Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ in alle opzichten verbeterd