Al-Nassr-spits Fabian Estoyanoff heeft een aanval op tegenstander Tae-Hee Nam na de wedstrijd in de Aziatische Champions League tegen Lekhwiya flink moeten bekopen.

Al-Nassr zal de rest van het seizoen de helft van het salaris inhouden van de voormalig Uruguayaans international, zo meldt de ploeg uit Saoedi-Arabië.

Nadat Al-Nassr door een 3-1 thuisnederlaag tegen het Qatarese Lekhwiya was uitgeschakeld in AFC Champions League, achtervolgde de 32-jarige Estoyanoff Nam, om hem in de catacomben van achteren een paar rake klappen te geven.

De Zuid-Koreaan, goed voor een goal en het versieren van een penalty in het duel, reageerde zeer verbaasd waarna hij door anderen werd weggeleid van Estoyanoff.

"Dit gedrag zal nooit worden getolereerd", aldus een verklaring van Al-Nassr. "Het is geen goede weergave van de waarden en sportiviteit van de spelers, staf en fans van onze club."

Estoyanoff, oud-speler van onder meer Valencia en Deportivo La Coruña, moet ook nog vrezen voor een straf van de Aziatische voetbalbond.

Bekijk beelden van de klappen: