Kevin Spacey keert volgende maand terug in de bioscoop. De van seksueel ongepast gedrag beschuldigde acteur is te zien in Billionaire Boys Club, een film die werd opgenomen voordat de aantijgingen aan het licht kwamen.

In oktober kwam Star Trek-acteur Anthony Rapp met het verhaal naar buiten dat Spacey seks met hem probeerde te hebben toen hij veertien was. Niet lang daarna lieten ook andere mannen weten nare ervaringen met de acteur te hebben gehad, waarop die ontslagen werd bij hitserie House of Cards.

In november besloot Ridley Scott een maand voor de release van All the Money in the World dat hij de film niet met Spacey in een van de hoofdrollen wilde vertonen. De regisseur kreeg het voor elkaar de acteur in tien extra draaidagen te laten vervangen door Christopher Plummer.

Billionaire Boys Club werd 2,5 jaar geleden gefilmd. De film, met naast Spacey onder anderen Ansel Elgort, Taron Egerton, Emma Roberts, Judd Nelson en Billie Lourd, vertelt het waargebeurde verhaal van een groep welgestelde jongens die in de jaren tachtig een piramidespel opzetten om nog rijker te worden.