Melissa Schuman heeft woensdag een officiële aanklacht tegen Nick Carter ingediend wegens verkrachting.

Schuman beschuldigde Carter in november al van verkrachting. De politie van Santa Monica bevestigt dit. Schuman liet via Twitter weten "dat ze eindelijk doet, wat ze nooit gedacht had meer te kunnen doen".

Shuman werd door haar toenmalige manager aan Carter gekoppeld, om "eens te praten over een eventuele samenwerking". Carter nodigde haar en een vriendin uit bij hem thuis in Santa Monica, om "een gezellige avond te hebben". 

Ze dronken wat en Carter vroeg haar toen om in zijn kantoor naar wat muziek te luisteren die hij gemaakt had. De twee begonnen te zoenen, waarop hij haar broek omlaag begon te trekken. "Ik zei dat ik niet verder wilde gaan, maar hij luisterde niet," aldus Shuman, die destijds een relatie had, in haar blog. "Vervolgens dwong hij me tot orale seks, nadat hij dat ook bij mij had gedaan. Ik was bang en hij duldde geen tegenspraak."

Echtgenoot 

Shuman zei dat ze zichzelf "wilde bewaren voor haar aanstaande echtgenoot", waarop Carter antwoordde: "Ik kan je echtgenoot zijn." Volgens Shuman is dat het moment waarop hij haar verkrachtte.

De vrouw zegt haar manager ingelicht te hebben over het incident, maar die zei haar dat Carter's juridische team te sterk was om iets tegenin te brengen. Bovendien zou het haar carrière kunnen schaden als ze naar buiten zou treden met haar verhaal.

Diverse Amerikaanse media hebben gevraagd om een reactie van Carter, maar tot op heden zonder succes.