Ook Anne Heche is slachtoffer van het vermeende ongepaste gedrag van Harvey Weinstein. Ze beschuldigt de gevallen filmbaas ervan dat hij haar ontslagen heeft nadat ze orale seks weigerde.

De actrice, bekend van de film Catfight, deed haar uitspraken in de podcast Allegedly with Theo Vonn & Matthew Cole Weiss. Ze vertelde dat Weinstein orale seks van haar verlangde. Toen ze weigerde werd ze van de set van een niet nader genoemde Miramax-film gestuurd.

Toen haar werd gevraagd waarom ze niet eerder met haar aantijgingen kwam, zei ze dat ze werd bedreigd. Heche vertelde ook nog dat de gevallen filmproducent zijn geslachtsdeel aan haar liet zien.

Volgens Heche had Weinstein het vooral voorzien op jonge, kwetsbare meisjes. "Je hebt het over meisjes, jonge actrices die erg kwetsbaar zijn. Veel van hen komen uit een moeilijke situatie. Ze hebben geen begeleiding en kunnen bij niemand terecht. En je wilt zeker niet naar de partner van Harvey gaan en vertellen wat er is gebeurd."

Rose McGowan, Ashley Judd, Salma Hayek, Azië Argento, Gwyneth Paltrow en Mira Sorvino beschuldigden Weinstein eerder al van intimidatie, misbruik en verkrachting. De producent beweert echter dat hij nooit een vrouw heeft gedwongen seks met hem te hebben.