Maandag 26 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Fox News-presentator excuseert zich bij Bette Midler voor seksuele intimidatie

Geraldo Rivera, presentator van het Amerikaanse Fox News, heeft zijn excuses aangeboden aan actrice Bette Midler wegens seksueel ongepast gedrag in het verleden.
Door BuzzE

Midler beschuldigde Rivera er donderdag via Twitter van dat hij haar samen met een producer in de jaren '70 drugs toediende en daarna, tegen haar wil, ontuchtige handelingen met haar verrichte.

Met een aantal tweets ging de voormalig talkshowpresentator door het stof. "Hoewel ik me het voorval in die tijd anders herinner, verandert dat niets aan het feit dat ze het volste recht heeft zich uit te spreken en een excuus van mij te eisen voor het publiekelijk voor schut zetten. Bette, het spijt me zeer, ik bied hierbij mijn excuses aan", aldus Rivera.

Geraldo Rivera beschreef zijn daden gedeeltelijk in een boek van zijn hand uit 1990. "Ik ben niet trots op wat ik gedaan heb, maar heb altijd gedacht dat de seks met wederzijds goedvinden plaatsvond", aldus de Fox News-medewerker.

Deze inhoud kan helaas niet worden getoondWij hebben geen toestemming voor de benodigde cookies. Aanvaard de cookies om deze inhoud te bekijken.

Lees meer over:

Bette MidlerMeToo

Aanbevolen artikelen