Een nieuwe vrouw heeft zich gemeld die beweert dat Jeremy Piven "zich seksueel aan haar op heeft gedrongen". Het gaat om Anastasia Taneie, die in 2009 een figurant was bij Entourage, de serie waarin Piven speelde.

Dit meldt BuzzFeed News.

Volgens Taneie werd er op lokatie gedraaid en nam Piven haar na een opname apart. Toen ze alleen waren, duwde hij haar tegen de muur en begon hij haar borsten en intieme delen te betasten. Toen er een assistent voorbij liep, stopte Piven en liet hij Taneie van de set verwijderen, omdat ze volgens hem "te opdringerig was".

Piven heeft tot nu toe alle aantijgingen aan zijn adres ontkend. Hij stelde volgens berichten zelfs voor om een leugendetectortest te ondergaan, om zo zijn onschuld te bewijzen. Die test zou in zijn voordeel zijn uitgevallen. Ook zei hij: "Ik zou mezelf nooit, maar dan ook nooit, opdringen aan een vrouw. Ik snap niet waarom iemand zo'n verhaal verzint."

Taneie noemt het incident "het meest vreselijke dat ik ooit heb moeten doorstaan." "Ik was doodsbang en durfde het aan niemand te vertellen, omdat ze me toch niet zouden geloven."