Eloise van Oranje heeft meegedaan aan het zesde seizoen van de YouTube-serie Het Jachtseizoen van StukTV. Daarbij kreeg de gravin hulp van haar moeder prinses Laurentien, zo is te zien op de beelden die zaterdag online zijn gezet.

In Het Jachtseizoen spelen bekende Nederlanders de rol van een voortvluchtige crimineel en moeten zij proberen om vier uur uit handen van de mannen van StukTV te blijven. De gravin startte haar vlucht in de vesting Fort bij Spijkerboor en wist via verschillende lifts in Den Haag bij haar ouders terecht te komen, die duidelijk meeleefden met hun dochter.

Prins Constantijn vroeg haar direct hoe groot de voorsprong was en besprak de tactiek. "Ik zou wel rustig die kant op gaan, ze moeten wel zo diep mogelijk Den Haag in. Maak ze gek, hè", zei hij tegen haar.

Eloise, met negentien jaar de jongste kandidaat ooit in Het Jachtseizoen, stapte vervolgens bij prinses Laurentien in de auto. Zij vertelde dat ze "een enorme fan van StukTV" is dankzij haar kinderen. "Dus ik vind niks mooiers dat we deze mannen gewoon helemaal gek maken."