Maandag 15 augustus 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Joe Exotic

Gedetineerde Tiger King-ster Joe Exotic zegt kanker te hebben en wil vrijlating

Tiger King-ster Joe Exotic heeft een agressieve vorm van prostaatkanker. Dat laat de realityster vanuit de gevangenis weten in een handgeschreven brief die hij via Instagram heeft gedeeld.
Door NU.nl/ANP

Joe Maldonado-Passage schrijft dat hij nog wacht op meer testuitslagen. De voormalige eigenaar van een tijgerpark zit een lange gevangenisstraf uit voor enkele gevallen van dierenmishandeling en het beramen van een moordaanslag op zijn aartsrivaal Carole Baskin. Zelfs nu lijkt hij nog erg met haar bezig te zijn: "Ik weet zeker dat Carole nu een feestje viert", schrijft hij in de brief.

Verder vraagt hij zijn volgers zich in te zetten voor zijn vrijlating. "Ze hebben bewijs dat ik dit niet heb gedaan", aldus Joe Exotic, die niet prijsgeeft op wie hij precies doelt. "Er is geen reden waarom de openbaar aanklager dit nog langer moet uitstellen. Ik wil naar huis, zodat ik behandeld kan worden en met de mensen die me liefhebben kan genieten van de tijd die mij nog gegeven is."

Zijn advocaat John Phillips deelde de Instagram-post op Twitter en schreef daarbij: "Ik kan bevestigen dat Joe kanker heeft. We hebben maandag gesproken en waren allebei in tranen. Hij moet om zoveel redenen vrijgelaten worden en we werken hard om dat te bereiken."

Beeld uit video: Netflix deelt eerste beelden van vervolg op Tiger King2:31
Afspelen knop

Netflix deelt eerste beelden van vervolg op Tiger King

Netflix deelt eerste beelden van vervolg op Tiger King

nujij commentLees 5 reacties

Lees meer over:

MediaTiger King

Aanbevolen artikelen