Op1 herhaalt woensdagavond de extra uitzending die afgelopen donderdag werd gemaakt over Peter R. de Vries. Op die dag kunnen mensen in Theater Carré in Amsterdam afscheid nemen van de misdaadverslaggever.

Iedereen kan woensdag in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam afscheid van De Vries nemen. Hij overleed afgelopen donderdag aan de gevolgen van een moordaanslag in de voorgaande week.

Van 11.00 tot 20.00 uur kunnen mensen een laatste groet brengen aan de journalist. Donderdag is de uitvaart, waar alleen familieleden, dierbaren en mensen die de misdaadverslaggever persoonlijk kenden voor zijn uitgenodigd.

Op1 maakte in de afgelopen twee weken al meerdere keren een extra uitzending over De Vries. Op de dag van de schietpartij (dinsdag 6 juli) en de dagen daarna waren er extra uitzendingen, net als afgelopen donderdag.

Het programma, gepresenteerd door Jeroen Pauw, is woensdag om 17.10 uur te zien op NPO 1. Nederland Waterland, dat op die tijd zou worden uitgezonden, schuift door naar donderdag.