Ook vrijdagavond hebben veel fans van Maneskin zich verzameld om een glimp op te vangen van de Italiaanse band. Tientallen vooral jonge meiden wachtten de band in Amsterdam op voordat de leden aanschoven bij het live RTL-programma Humberto.

De groep kwam aan het begin van de avond aan bij Studio ARTIS, waar Humberto wordt opgenomen. Vanwege de regen en het feit dat er een soundcheck nodig was, gingen de vier leden direct naar binnen. Later kwamen Damiano David, Victoria De Angelis, Thomas Raggi en Ethan Torchio toch nog naar buiten voor handtekeningen en foto's.

Op beelden is te zien dat de fans achter een hek moesten blijven en dat daarbij niet altijd 1,5 meter afstand van elkaar werd gehouden.

RTL liet eerder vrijdag weten "gepaste maatregelen" te nemen om te voorkomen dat het een gekkenhuis zou worden, zoals donderdag op het Mediapark. Toen werd bij een bezoek aan NPO 3FM uitzinnig gereageerd en was de groep fans nauwelijks in bedwang te houden door de security.

Frontman Damiano David reageerde aan het begin van de uitzending enigszins verbluft op de vele aandacht. "Het is geweldig. We hadden zoiets nooit verwacht. Het is de eerste keer dat we buiten Italië toeren en we hebben zoiets nog nooit meegemaakt. We zijn er heel blij mee."