KRO-NCRV hoopt komend najaar de boeren die deelnemen aan het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw voor te kunnen stellen. Dat laat de omroep desgevraagd aan NU.nl weten.

Presentatrice Yvon Jaspers maakte zondagavond in een speciale uitzending over alle tot nu toe geboren Boer zoekt Vrouw-baby's bekend dat er wordt gewerkt aan een nieuw seizoen.

"Als het afgelopen uur iets heeft aangetoond, dan is het wel dat Boer zoekt Vrouw voor echte liefde zorgt. En daar willen wij nog wel een tijdje mee doorgaan. Dit jaar al", zo kondigde Jaspers het nieuwe seizoen aan.

Ook riep ze alle vrijgezelle boeren en boerinnen op zich op te geven. Wanneer de opnames beginnen en de twaalfde reeks op televisie wordt uitgezonden, is nog niet bekendgemaakt. De omroep laat verder weten dat er op dit moment geen nieuwe specials op de planning staan.

In december liet KRO-NCRV nog weten niet van plan te zijn een coronaversie van de hitserie te gaan maken. "Op 1,5 meter afstand is verliefd worden lastig en dat is nu net precies wat we met Boer zoekt Vrouw hopen te bereiken", liet een woordvoerder destijds weten.

Boer zoekt Vrouw is sinds 2004 een van de kijkcijferkanonnen van de NPO. Iedere aflevering van het laatste seizoen werd door zo'n drie miljoen mensen bekeken.