Sven Kockelmann en Talitha Muusse hebben hun debuut als presentatoren van het actualiteitenprogramma Op1 zondagavond weten op te luisteren met 1,39 miljoen kijkers. Dat is goed voor de zesde plek in de Kijkcijfer Top 25 van Stichting KijkOnderzoek.

Het duo wint daarmee van directe concurrent Humberto Tan die op RTL4 de helft van de kijkers wist te behalen: 649.000 kijkers.

Heel Holland Bakt was met ruim drie miljoen kijkers de winnaar van de avond. Het bakprogramma werd gevolgd door het NOS Journaal van 20.00 uur, dat ruim 2,8 miljoen kijkers trok.

Studio Sport Eredivisie, met daarin de samenvatting van de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord, werd door ruim 1,8 miljoen mensen bekeken. Op de vierde plek staat 40 Jaar TV Show. Daarmee is de hele top vier in handen van NPO1.

ESPN, voorheen FOX Sports, staat op de vijfde plek van de Dag Top-25. De betaalzender koos ervoor om de Klassieker, de voetbalwedstrijd tussen Ajax en Feyenoord, live uit te zenden op het gratis kanaal. 1,4 miljoen mensen maakten daar gebruik van.