Rámon Verkoeijen, die eerder tijdelijk afscheid nam van NPO 3FM wegens een burn-out, keert vanaf maandag 4 januari weer fulltime terug op de zender. Samen met Mark van der Molen maakt de radio-dj een nieuw programma op de maandag- tot en met donderdagavond.

Het duo zal het radioprogramma, genaamd VRIJ, blanco beginnen en samen met de luisteraars invullen. De show is te horen van 19.00 tot 21.00 uur

"Ik verheug me er enorm op om weer samen met Mark terug te zijn op de radio en dan ook nog een programma maken waarin alles blanco start", aldus Verkoeijen. "Geen playlist, geen draaiboek. Alleen maar Mark, ik en de luisteraar met wie we de muziek gaan uitzoeken en alles bespreken."

Volgens Van der Molen gaan ze "terug naar de basis van radio maken". "Alle liedjes handmatig gekozen, door ons of de luisteraar. Maar ook de onderwerpen en zelfs de jingles en achtergrondmuziek."

Ook zal Verkoeijen vanaf 1 januari te horen zijn in de Boem Boem Disco Show, een oorspronkelijk Vlaams format. De radio-dj zal elke vrijdag van 22.00 tot 0.00 uur twintig elektronische tracks laten horen.

Verkoeijen keerde in juni na een half jaar terug bij NPO 3FM. Hij presenteerde voor zijn afwezigheid met Van der Molen de middagshow Mark + Rámon.