Presentatrice Linda Hakeboom filmt haar leven sinds er borstkanker bij haar werd geconstateerd. De beelden zijn te zien in de online serie Linda's kankerverhaal die vanaf woensdag bij LINDA. te bekijken is.

Hakeboom, die in augustus te horen kreeg dat ze borstkanker heeft, besloot vrijwel direct na haar diagnose dat ze het proces wilde vastleggen. Ze hoopt hiermee andere vrouwen te waarschuwen en hen op het hart te drukken zich regelmatig te checken.

De presentatrice en documentairemaker wil ook de nare momenten en het slechte nieuws met haar kijkers delen. Zo kreeg Hakeboom enkele weken na de diagnose te horen dat er uitzaaiingen bij haar waren aangetroffen. Ze begon enkele weken geleden met chemotherapie.

Er verschijnt elke twee weken een aflevering van Linda's Kankerverhaal op LINDA.nl. De eerste is op 28 oktober verschenen en de tweede volgt op 12 november.

Hakeboom is als presentatrice bekend van programma's als Rambam en Linda's Mannen. Tevens maakte ze documentaires over artiesten als Jett Rebel en Douwe Bob.