In deze roerige tijden zijn veel mensen aan huis gekluisterd. Ook personen die in de culturele sector werken, moesten hun agenda's omgooien. NU.nl houdt bij welke nieuwe initiatieven daaruit zijn ontstaan.

over 3 dagen
Wekelijks twee comedyvideo's van de makers van Klikbeet
Vanaf maandag 8 maart presenteert NPO3.nl wekelijks twee video's onder de titel Zo, opgelost!. Vanuit De Kleine Komedie bedenken jonge cabaretiers samen met oude rotten in het vak goede en geestige oplossingen voor allerhande vraagstukken en prangende kwesties. De video's zijn te bekijken via de website van NPO3.

Zo, opgelost! wordt gemaakt door bekende theatermakers als Sanne Wallis de Vries, Lebbis, Alex Ploeg, Yentl en de Boer, Kiki Schippers, Johan Goossens en Katinka Polderman en introduceert veelbelovende talenten als Glodi Lugungu, Jasper van der Veen en Andries Tunru. (Foto: NPO3)
over één dag
Livestreamconcert van Nederlandse Songfestival-acts
Oude Songfestival-deelnemers als Franklin Brown, Marlayne Sahupala en Esther Hart geven op vrijdag 21 mei samen met Songfestival-kenner Koos van Plateringen en Junior Songfestival-presentator Buddy Vedder een concert waarin ze de grootste hits uit de 64-jarige geschiedenis van het Songfestival zingen.

De troubadour, Arcade, Waterloo en Euphoria komen allemaal langs tijdens We Love Songfestival. Het concert is via een livestream thuis te volgen. Kijkers kunnen naast meezingen en meedansen ook de We Love Songfestival Quiz doen.

"Optreden voor Songfestival-fans is met niets te vergelijken", zegt Sahupala, die Nederland in 1999 met One Good Reason vertegenwoordigde. "We willen dolgraag dat de Songfestival-fans dit jaar diezelfde bijzondere, heerlijke, maar ook hysterische sfeer thuis beleven."
3 uur geleden
Talkshow over invloed van pestepidemie op Rembrandt
Het Rembrandthuis besteedt met een talkshow en een podcast aandacht aan de invloed van de pestepidemie op het leven en werk van Rembrandt van Rijn (1606-1669). Tijdens de laatste pestepidemie - in de jaren 1663-1664 - vielen er in Amsterdam 24.148 doden, meer dan 10 procent van de toenmalige bevolking. RembrandtLIVE - Rembrandts epidemie is online beschikbaar via de website van het Rembrandthuis.
gisteren om 20:54
OG3NE geeft drie streamingconcerten
Popgroep OG3NE geeft vanaf 11 maart drie donderdagen achtereen een livestreamconcert. Voor Lockdown Live With OG3NE 'THE DISCO EDITION' zijn ook passe-partouts beschikbaar.
zondag om 06:23
Alternatief voor verplaatste Boekenweek vanaf 6 maart
De Boekenweek wordt dit jaar in verband met het coronavirus verplaatst naar de zomer. Van 6 tot en met 14 maart is er dus geen Boekenweek, maar het zal volgens Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB) wel een week vol boeken worden.

Van 6 tot 14 maart organiseert CPNB onder de titel Het voorwoord van de Boekenweek on- en offline activiteiten waarmee het boek gevierd wordt en iedereen wordt opgeroepen zijn of haar favoriete boekhandel te blijven steunen.

Onder meer zal er op 5 maart speciale tv-uitzending vanuit een lege schouwburg in Amsterdam verzorgd worden. Diverse bekende schrijvers zullen de revue passeren om samen het boek te vieren en tegelijkertijd voor de kijker thuis een tipje van de sluier van het traditionele Boekenbal op te lichten.
maandag 22 februari om 16:53
Online meezingfeest met hits van André Hazes senior
Omdat 2021 het jaar is waarin de in 2004 overleden André Hazes senior zeventig zou zijn geworden, zingen negentien artiesten op zaterdag 27 februari tijdens de livestream Een Rondje Hazes nummers van de volkszanger. Onder anderen Tino Martin, Trijntje Oosterhuis, Willeke Alberti, Lil' Kleine en OG3NE brengen zijn nummers ten gehore. De livestream wordt vanaf 19.30 uur uitgezonden vanuit het Concertgebouw in Amsterdam. Kaarten zijn online te bestellen.
donderdag 18 februari om 12:35
The Rolling Stones-tentoonstelling in Groninger Museum ook online te zien
Unzipped
, de expositie rond The Rolling Stones in het Groninger Museum, is binnenkort ook online te bezichtigen. Vanwege de lockdown is het Groninger Museum al maanden dicht, waardoor de tentoonstelling nog amper bezocht is. Vrijdag geeft museumdirecteur Andreas Blühm via internet een rondleiding. Er wordt ook gewerkt aan enkele andere initiatieven, zoals een 360 gradentour. Eerder werd al bekend dat het slot van de tentoonstelling is verplaatst van 28 februari naar 28 maart.
zondag 14 februari om 18:11
Trijntje Oosterhuis zingt valentijnsverzoekjes
"Liefde is samen met je liefde de LoveStream Live doen", zegt Trijntje Oosterhuis enthousiast over het feit dat ze met haar liefdespartner valentijnsverzoekjes van haar volgers gaat zingen. "Vanavond na de avondklok" kondigt de zangeres het aanvangstijdstip aan. "Stuur jullie valentijnsverzoeknummers via een bericht op mijn Instagram."
zaterdag 13 februari om 19:13
Nasrdin Dchar streamt voorstelling over de liefde op Valentijnsdag
Op 14 februari speelt en streamt Nasrdin Dchar eenmalig een valentijnseditie van zijn voorstelling JA, waarin hij de liefde viert tussen hem en zijn vrouw Amy. "In deze heftige tijd waarin we veel incasseren, waarin het soms voelt alsof we in een uitzichtloze situatie terecht zijn gekomen en waarin veel mensen boos en teleurgesteld zijn, denk ik dat het goed is om even stil te staan bij hetgeen wat ons bindt: liefde", aldus de acteur en cabaretier. "Daarom wil ik op de dag waarop we de liefde vieren mijn voorstelling over de liefde spelen."

De livestream is zondag te volgen via de website van het Amsterdamse Meervaart Theater.
dinsdag 9 februari om 11:10
DeWolff speelt albums integraal tijdens tiendaagse livestream
Van 14 tot en met 23 maart speelt rockband DeWolff de eigen negen albums integraal en in chronologische volgorde tijdens een tiendaagse livestream vanuit de Utrechtse popzaal TivoliVredenburg. Elke avond om 20.30 uur volgt via de website van de popzaal een ander album met gastmuzikanten.
dinsdag 9 februari om 06:28
José James geeft gratis valentijnsconcert vanuit Concertgebouw
Jazzzanger José James geeft op Valentijnsdag samen met zijn partner, singer-songwriter Taali, een gratis concert vanuit het Amsterdamse Concertgebouw tijdens een editie van Empty Concertgebouw Sessions. Het stel zingt liefdesliedjes, waaronder valentijnsklassiekers en eigen liedjes. Het concert begint om 20.30 uur en is te bekijken via de website van het Concertgebouw.

James en Taali wonen sinds januari in Amsterdam om een jaar lang hun kennis te delen met studenten van de pop- en jazzafdeling van het Conservatorium van Amsterdam (CvA).
zaterdag 9 januari om 14:54
Tony Junior streamt dj-set met publiek vanuit Taiwan
Zaterdag 9 januari vanaf 18.30 uur livestreamt Tony Junior zijn dj-set vanuit een Taiwanese nachtclub via Twitch. Volgens de coronaregels in dat land mag daarbij publiek aanwezig zijn. Tony Junior is op dit moment vijf weken op tournee in het Aziatische land.
woensdag 23 december om 14:30
Nederlands Philharmonisch Orkest streamt concert voor ouderen
Honderden verzorgingshuizen krijgen rond de kerstdagen een speciale stream van het Nederlands Philharmonisch Orkest (NPO) te zien. Het orkest geeft een optreden in een leeg Concertgebouw, waar in voorgaande jaren duizenden ouderen bij elkaar werden gebracht.

Op 25 en 26 december is het Feestconcert ook te zien via Ziggo en KPN. Het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Concertgebouw delen het optreden daarnaast zelf nog op 30 december via YouTube en Facebook.
dinsdag 22 december om 05:55
Cynthia McLeod linkt Hoe duur was de suiker? aan BLM
Tijdens een online lezing geeft schrijfster Cynthia McLeod dinsdag vanaf 19.30 uur een lezing over haar boek Hoe duur was de suiker?, dat in 2013 werd verfilmd. De schrijfster belooft aan de hand van het boek uit te leggen hoe slavernij ervoor gezorgd heeft dat Black Lives Matter tot aan de dag van vandaag actueel is. Het publiek kan vragen stellen. Tickets zijn te bestellen via de website van de bibliotheek van Zoetermeer.
vrijdag 18 december om 11:59
Nightwish geeft virtualrealityoptredens
Tijdens An Evening with Nightwish in a Virtual World treedt Nightwish in virtual reality op in een herberg. Op vrijdag 12 en zaterdag 13 maart 2021 kunnen fans zich aansluiten voor een optreden van negentig minuten, waarbij het de bedoeling is dat ze zoveel mogelijk het gevoel krijgen dat ze er zelf echt bij zijn. Voor twee avonden met verschillende setlists betaal je 25 euro.
woensdag 16 december om 05:18
Davina Michelle geeft livestreamconcert
Davina Michelle geeft op 18 december vanaf 20.00 uur een livestreamconcert vanuit de Van Nellefabriek in Rotterdam. Belangstellenden betalen wat ze zelf overhebben voor MY OWN WORLD LIVESTREAM, een verwijzing naar Michelles geannuleerde tournee. Kaarten zijn te koop via de website van de zangeres.
zaterdag 12 december om 19:20
Publiek is jury in online rechtbankdrama
Via schuldofonschuld.nl kan het publiek vanaf 21 december zeven dagen lang de jury zijn in het online rechtbankdrama rond de moord op een priester. Jan Kooijman speelt de rol van aanklager.
woensdag 9 december om 04:22
Nasrdin Dchar blikt in livestream terug op 2020
Nasrdin Dchar maakt zaterdag met een terugblik op 2020 in de voorstelling Adem zijn debuut in een livestream. "Ik noem deze voorstelling daarom ook weleens mijn eigen oudejaarsconference", aldus de acteur in de Volkskrant. "Met dit verschil, dat hij niet uit is op de lach en minder dicht op de actualiteit zit." Volgens Dchar komt het woord 'corona' niet voor in de voorstelling. Adem is te zien via ITALive.
zondag 6 december om 13:24
Hotelconcept Roel van Velzen en Rudolph van Veen
Roel van Velzen en Rudolph van Veen organiseren Hotel op Stelten, waarbij bezoekers tijdens een hotelovernachting interactief kunnen koken, spelletjes spelen en genieten van muziek. De muzikant en kok beloven een coronaproof evenement, inclusief afterparty.
zondag 6 december om 10:24
Viering van Surinaamse schilderkunst
Met de tentoonstelling Surinaamse School heeft het Stedelijk Museum de ambitie om tussen verschillende generaties Surinaamse kunstenaars de samenhang en dynamiek te onderzoeken. De expositie, die bestaat uit meer dan 100 kunstwerken van 35 kunstenaars, neemt de bezoeker mee langs de schilderkunst van circa 1910 tot midden jaren tachtig van de twintigste eeuw. Surinaamse School is te bezoeken van 12 december 2020 tot 31 mei 2021.
dinsdag 1 december om 14:36
André Rieu organiseert virtueel kerstconcert
Fans van André Rieu kunnen rond Kerstmis een online kerstconcert van de Limburgse violist bekijken. Dat heeft Rieu dinsdag aangekondigd op zijn Facebook-pagina. Het concert bestaat uit een door Rieu en zijn vrouw gemaakte selectie van hun favoriete optredens uit de afgelopen vijftien jaar. 

"Deze zomer konden jullie helaas niet naar Maastricht komen, dus breng ik Maastricht gewoon naar jullie toe", aldus de violist. "We hebben met een lach en een traan teruggekeken op deze concerten en ik weet zeker dat jullie dezelfde emoties zullen beleven. Dit concert barst van de nostalgie en het liefst sprong ik nu meteen op het podium", vervolgt hij.

Tickethouders kunnen van 19 december tot en met 3 januari maximaal drie keer naar de 150 minuten durende show kijken.
donderdag 26 november om 06:22
Sting, Kesha en Elvis Costello treden op bij benefietconcert
Onder anderen Sting, Elvis Costello en Kesha treden op tijdens het virtuele benefietconcert Meditate America voor zorgmedewerkers, veteranen en getraumatiseerde gezinnen. Katy Perry, Hugh Jackman en enkele andere beroemdheden presenteren het evenement. Meditate America is op 4 december vanaf 1.00 uur Nederlandse tijd gratis online te volgen. Regisseur David Lynch is een van de initiatiefnemers.
woensdag 25 november om 05:18
Shawn Mendes brengt concertfilm uit via Netflix
"Ik weet dat jullie de liveshows missen", aldus zanger Shawn Mendes. "Daarom brengen we mijn concert in Toronto uit als concertfilm op Netflix." De concertfilm is woensdag vanaf 9.01 uur te streamen.
woensdag 18 november om 05:22
Martijn Koning en Art Rooijakkers via livestream Climate Comedy Night
Woensdag vindt de vierde editie van de Climate Comedy Night vanwege de coronacrisis online plaats. Onder anderen Martijn Koning is via een gratis livestream vanaf 20.00 uur te zien. Art Rooijakkers praat de avond, met naast Koning Kiki Schippers en Rayen Panday, aan elkaar.
dinsdag 17 november om 09:55
Leids Student Koor geeft livestreamconcert
Het Leids Student Koor verzorgt samen met Orkest Collegium Musicum twee livestreamconcerten met werken van onder anderen Antonio Vivaldi en Béla Bartók. De concerten zijn op 13 december om 15.00 en 20.00 uur gratis te zien via de website van het orkest.
donderdag 12 november om 08:29
Muziekfestival Le Guess Who? zowel offline als online

Het Utrechtse muziekfestival Le Guess Who? vindt dit jaar in hybride vorm plaats. Naast een vanwege de coronapandemie aangepast fysiek programma bieden de organisatoren van 13 tot 15 november ook gratis een online tv-zender aan.
dinsdag 10 november om 15:46

Benefietconcert met Stevie Wonder en Céline Dion 

De Amerikaanse non-profitorganisatie Nurse Heroes heeft een benefietconcert op Thanksgiving Day (donderdag 26 november) aangekondigd.

Tijdens het benefietconcert, dat is bedoeld voor de inzameling van geld voor essentiële medische hulpverleners, zullen onder anderen Stevie Wonder, Céline Dion, Gloria Estefan, Emily Estefan, Andrea Bocelli, The Black Eyed Peas, Josh Groban, Carole King, Maluma, David Foster, Katharine McPhee-Foster, Leslie Odom jr., Pitbull, Allen Stone en The Wailers te zien zijn. Het evenement wordt gepresenteerd door Whoopi Goldberg.

Billy Crystal en Oprah Winfrey zullen ook bij het evenement betrokken zijn. Ook zal een koor van vijftig verpleegkundigen optreden.

Het concert vindt in de nacht van 26 op 27 november om 1.00 uur Nederlandse tijd plaats. Het is wereldwijd te volgen op de website van de organisatie.

dinsdag 10 november om 07:28
Armin van Buuren zet dj-set online

Armin van Buuren draaide een dj-set tijdens de AMF presents Top 100 DJs Awards 2020. De dj heeft de set beschikbaar gesteld via zijn YouTube-kanaal.
maandag 9 november om 05:26
Metallica geeft voor het eerst pay-per-viewconcert

Metallica geeft zaterdag voor het eerst in de geschiedenis van de rockband een pay-per-viewconcert. De opbrengst van het akoestische optreden komt ten goede aan de goededoelenstichting van de rockband.
donderdag 5 november om 15:29
Mauritshuis geeft eerste digitale live rondleiding

Voor het eerst zal het Mauritshuis in Den Haag een live rondleiding geven. Het Meisje met de Parel, het Puttertje en de schilderijen van Rembrandt van Rijn zijn op zondag 15 november vanaf 15.30 uur vanuit huis te zien. Virtuele bezoekers kunnen via een chatfunctie vragen stellen over de kunstwerken.
donderdag 5 november om 07:41
Pathé trakteert twee weken lang gratis film online

Nu de bioscopen vanwege de aangescherpte maatregelen weer tijdelijk gesloten zijn, trakteert Pathé wederom heel Nederland met Pathé Thuis. Vanaf donderdag krijgen Nederlanders tijdens deze veertien dagen iedere dag een film cadeau die ze thuis kunnen bekijken via de streamingdienst. Pathé kondigt de film van de dag elke dag om 9.00 uur aan via sociale media. Onder meer Hotel Mumbai en Booksmart zullen te zien zijn. Een Pathé Thuis-account aanmaken is gratis en er is geen sprake van abonnementsgeld.
woensdag 4 november om 08:22
Halina Reijn en collega's vertellen verhalen uit Alice in Wonderland

Onder anderen Halina Reijn, Ramsey Nasr en Jacob Derwig vertellen verhalen uit het boek Alice in Wonderland van Lewis Carroll. De afleveringen zijn dagelijks vanaf 17.00 uur te bekijken op de website van Internationaal Theater Amsterdam.
dinsdag 3 november om 16:01

K3 geeft livestreamconcert

K3 gaat voor het eerst sinds februari weer optreden. De meidengroep geeft volgende week vrijdag een livestreamconcert. Hanne, Marthe en Klaasje presenteren dan hun nieuwe album Dans van de Farao.

De plaat hoort bij de gelijknamige film die K3 afgelopen zomer heeft opgenomen. "Normaal stellen wij ons album voor aan een select publiek. We zijn dan ook blij dat voor het eerst in de geschiedenis van K3 onze albumpresentatie live wordt gestreamd", zegt Klaasje. Fans die toegang tot de livestream willen, moeten zich voor 12 november registreren via studio100.com. 

dinsdag 3 november om 06:56
Bruce Springsteen maakt radioshow vanuit huis

Vanaf 8 november is Bruce Springsteens radioshow From My Home To Yours tussen 10.00 en 12.00 uur te beluisteren via KINK's themakanaal KINK DNA Classics. Veertien afleveringen lang draait de zanger muziek uit zijn eigen collectie en praat hij over de bijzondere tijdsgeest van het heden.
maandag 2 november om 04:46
Britse band Gorillaz geeft in december livestreamconcerten

De Britse band Gorillaz geeft op 12 en 13 december livestreamconcerten. Tickets worden via de website van Gorillaz verkocht.

In september kondigde de band een single met The Cure-zanger Robert Smith aan. Het nummer maakt deel uit van de muzikale serie Song Machine.
donderdag 29 oktober om 08:35
GoodFellas na dertig jaar weer in de bioscoop te zien

GoodFellas is vanaf 26 november weer te zien in de Nederlandse bioscopen. Het gaat om een speciale 4K-restauratie met gedigitaliseerd beeld en geluid. De gangsterfilm volgt de levens van drie 'goodfellas' die deel uitmaken van een van de beroemdste families van New York.

De gangsterfilm uit 1990 werd geregisseerd door Martin Scorsese. Joe Pesci won een Oscar voor zijn bijrol in GoodFellas, dat enige tijd de film met de meeste scheldwoorden was. Het woord 'fuck' komt, voornamelijk dankzij Pesci's personage Tommy DeVito, 246 keer voor in de op ware gebeurtenissen gebaseerde film met Robert De Niro en Ray Liotta in de hoofdrollen.
donderdag 22 oktober om 07:03
Online colleges over Rembrandts oeuvre

Het Hammer Museum in Los Angeles geeft drie online colleges over de schilderijen, tekeningen en schilderijen van Rembrandt van Rijn (1606-1669). Tijdens het eerste college staan de zelfportretten van de Leidse kunstenaar centraal. De colleges, onder leiding van museumdirecteur John Walsh, beginnen wekelijks op maandag om 7.00 uur Nederlandse tijd.
donderdag 22 oktober om 06:08
Sam Feldt geeft livestreamconcert met band

Sam Feldt geeft zondag een livestreamconcert. De dj belooft een band "met saxofoon, keyboard en drum" mee te nemen.
maandag 19 oktober om 07:05
Virtuele expositie Karel Appel in Dubai

Opera Gallery in Dubai stelt met werk van Karel Appel (1921-2006) tentoon, meldt Gulf Today maandag. De Nederlandse schilder en beeldhouwer brak in de jaren veertig door als lid van het kunstenaarscollectief Cobra. Cobra staat voor Kopenhagen, Brussel en Amsterdam, de steden waar de initiatiefnemers vandaan kwamen.
donderdag 15 oktober om 16:27
Literair festival Crossing Border dit jaar online

Het literaire festival Crossing Border vindt dit jaar online plaats. De organisatie meldt dat alle optredens via livestreams te volgen zullen zijn. Er zijn interviews en optredens te volgen van onder meer Connie Palmen, Joost Oomen en Nana Adjoa. Ook treden verschillende internationale bands op. Het festival duurt van 3 tot en met 8 november.
woensdag 14 oktober om 06:49
Niall Horan wil met show geld ophalen voor crew

Niall Horan zou momenteel door Europa touren - een show op 17 oktober in de Ziggo Dome stond ook op de agenda - maar het coronavirus gooide roet in het eten. Een deel van zijn crew heeft noodgedwongen ander tijdelijk werk moeten zoeken en daarom wil de voormalig One Direction-zanger hen helpen. "De mensen die achter de schermen werken, worden vergeten", aldus de artiest in gesprek met de BBC. "En dat zijn de mensen met hypotheken en families."

Vanaf vrijdag 16 oktober kunnen fans een kaartje kopen voor het concert dat Horan op 7 november geeft in de Royal Albert Hall. Hij hoopt dat er zeker 60.000 kaarten verkocht worden. De opbrengst schenkt hij volledig aan zijn crewleden.
woensdag 14 oktober om 06:37
DI-RECT geeft livestreamconcert in Kurhaus

Nu het duidelijk is geworden dat liveconcerten er voorlopig niet in zitten (in elk geval niet op grotere schaal), heeft DI-RECT besloten om een show te geven in het Scheveningse Kurhaus en die te livestreamen. De band zal met een strijker- en blazerorkest het repertoire ten gehore brengen.

"We willen samen met onze fans iets hebben om naar uit te kijken en dit bizarre jaar toch muzikaal waardig af te sluiten", aldus de Haagse band. De kaarten voor de show op 11 december 2020 zijn vanaf vrijdag 16 oktober te koop.
dinsdag 1 september om 04:46
Boef geeft coronaproof optreden in Utrecht

Boef geeft op 23 oktober een optreden in het Scala Theater in Utrecht. De rapper belooft een "geheel coronaproof" optreden en geeft voorproefjes van de theateropstelling die dit mogelijk moet maken.
dinsdag 25 augustus om 04:26
Diplo en Blackbear gastartiesten bij livestreamconcert Ellie Goulding

Ellie Goulding heeft Diplo en Blackbear te gast bij haar livestreamconcert rond haar vierde studioalbum Brightest Blue. De dj en de singer-songwriter en producer zijn woensdag te zien in Gouldings The Brightest Blue Experience, dat wordt uitgezonden vanuit het Victoria and Albert Museum in Londen.
donderdag 30 juli om 04:59
Roxeanne Hazes doet uitverkocht intiem concert over

Nadat het intieme concert van Roxeanne Hazes in de Amsterdamse Tolhuistuin snel uitverkocht was, heeft de zangeres besloten om op 29 augustus in het Vondelpark Openluchttheater een tweede concert te geven. "Om te voorkomen dat er meer dan de toegestane 250 bezoekers komen, wordt het terrein afgesloten", aldus Hazes.
maandag 27 juli om 07:00
Film Pride gratis te zien tijdens Pride-week

Vanwege de coronacrisis gaat de Pride-week in 2020 niet door. Daarom biedt streamingplatform Cinetree de film Pride van maandag 27 juli tot en met zondag 2 augustus gratis aan via de eigen website.

De film Pride is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van het initiatief Lesbians and Gays Support the Miners. Tijdens de Gay Pride van 1984 besloot een groep homorechtenactivisten geld op te halen voor de stakende Britse mijnwerkers. De bijzondere samenwerking die de activisten voor ogen hadden, bleek echter niet bepaald vanzelfsprekend: de mijnwerkers geneerden zich en wilden hun steun niet ontvangen.
donderdag 9 juli om 10:13
Ronnie Flex geeft optreden met viergangendiner

Op vrijdag 31 juli verzorgt Ronnie Flex een dinnershow waarbij gasten tussen 20.00 en 1.00 uur verschillende optredens voorgeschoteld zullen krijgen. Het speciale diner vindt plaats in de Rotterdamse Maassilo en bestaat uit vier gangen. Broederliefde past hetzelfde concept toe op 11 juli, Bizzey verzorgt een show op 17 juli.