Woensdag 5 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Radiopresentator Stefan Stasse tijdelijk uit de roulatie om hartklachten

Stefan Stasse, presentator bij NPO Radio 2, is sinds 8 juli uit de roulatie door hartklachten. Dat bevestigt een woordvoerder van zijn omroep KRO-NCRV donderdag aan NU.nl na berichtgeving van het AD. Stasse keert naar verwachting in september terug op de radio.
Door NU.nl

De zegsvrouw wil niet zeggen hoe ernstig de hartklachten bij de zestigjarige Stasse waren. "Het gaat goed met hem. Hij heeft rust genomen en is op dit moment op vakantie", is het enige wat ze op dit moment nog kwijt wil.

Stasse presenteert sinds 2013 De Staat van Stasse op NPO Radio 2, dat op maandag tot en met donderdag tussen 20.00 uur en 22.00 uur wordt uitgezonden. Ook maakt hij op NPO Radio 5 elke zondag Goudmijn. Hij is ook een van de vaste presentatoren van de Top 2000, het jaarlijkse radioprogramma van NPO Radio 2.

Tijdens zijn afwezigheid wordt Stasse door verschillende radiomakers vervangen. De afgelopen twee weken namen Carolina Brouwer en Frank van 't Hof de honneurs waar in de De Staat van Stasse. De komende twee weken is het de beurt aan Emmely de Wilt. Daarna neemt Annemieke Schollaardt het tijdslot voor haar rekening.


Lees meer over:

MediaMedia en Cultuur

Aanbevolen artikelen