Het liefdesprogramma All You Need Is Love krijgt na de voor aanstaande zaterdag geplande 'laatste' aflevering nog vier extra afleveringen. RTL 4 heeft hiertoe besloten omdat het "juist in deze coronacrisis goed is om zoveel mogelijk liefde te delen", meldt RTL Nieuws woensdag.

De vier extra afleveringen van All You Need Is Love zijn vanaf 11 april elke zaterdag om 21.30 uur te zien. Ze zullen ongeveer een uur duren en dus korter zijn dan de gebruikelijke afleveringen.

Vanwege het coronavirus is geen publiek aanwezig bij All You Need Is Love. Met onder andere 'lovestreams' maakt het liefdesprogramma gebruik van andere mogelijkheden om het programma in te vullen.

All You Need Is Love eindigt op zaterdagen steevast in de top tien van de best bekeken televisieprogramma's. Op 28 maart trok het programma bijna 1,4 miljoen kijkers.

Volg de laatste ontwikkelingen rond het virus in ons liveblog.

Het coronavirus in het kort

  • Het coronavirus verspreidt zich vooral van mens op mens via nies- en hoestdruppeltjes. De kans dat je besmet raakt via oppervlakken zoals deurklinken is klein. Deze kans wordt kleiner als je vaak je handen wast.
  • Je kunt de kans op verspreiding flink verkleinen door minstens 1,5 meter afstand te houden van anderen.
  • De coronamaatregelen hebben ertoe geleid dat een geïnfecteerde persoon gemiddeld minder dan één andere persoon besmet. Eerder lag dit zogeheten reproductiegetal tussen de twee en de drie.
  • Verreweg de meeste patiënten hebben milde (griepachtige) klachten.
  • Bijna alle sterfgevallen betreffen ouderen of andere kwetsbare personen, zoals hart-, long- of diabetespatiënten. Als iedereen de maatregelen naleeft, verkleint dat hun risico's.
  • Lees hier welke voorzorgsmaatregelen je moet nemen.