Vermaak in tijden van corona: Cinetree lanceert familieplatform

Vermaak in tijden van corona: Cinetree lanceert familieplatform

In deze roerige tijden zijn veel mensen aan huis gekluisterd. Ook bekende sterren uit binnen- en buitenland moeten hun agenda's tijdelijk omgooien. Daaruit zijn veel leuke initiatieven ontstaan. NU.nl houdt bij wat zij de komende tijd organiseren.

11 minuten geleden
Cinetree lanceert kinderfilmplatform vervroegd

Filmplatform Cinetree had eigenlijk het plan om hun nieuwe onderdeel Cinetree Kids in de herfst van 2020 te lanceren, maar wegens het coronavirus is hard gewerkt om dit eerder te kunnen bewerkstelligen. Elk Cinetree-lid kan hiervan gebruik maken en op zaterdagochtend wordt er een nieuwe familiefilm aan het aanbod toegevoegd, zoals Minoes en Ja Zuster, Nee Zuster. "We hebben er echt een punt van gemaakt films te kiezen die voor zowel de ouders als de kleintjes leuk zijn", zegt oprichter Hanna Verboom.
vrijdag om 17:32
Gratis films bij Pathé Thuis

Pathé Thuis, die streamingdienst van Pathé, biedt vanaf 6 april tot en met 28 april elke dag een film gratis aan. De titels zijn nog niet allemaal bekend, maar Midway, Rambo: Last Blood en Huisvrouwen Bestaan Niet zitten er in ieder geval tussen.

Vanaf maandag trakteren we! Elke dag delen we om 9:00 uur een unieke code in onze Stories waarmee je de film van de dag cadeau krijgt 💛🍿Who’s in?

Avatar
pathethuis
Auteur
pathethuis
Moment van plaatsen
16:08 - 3 april 2020
vrijdag om 15:48
vrijdag om 12:30

Will Smith neemt filmpjes op vanuit garage

Will Smith neemt vanuit z'n garage filmpjes op met familieleden en andere beroemdheden. Elke maandag-, woensdag- en vrijdagochtend komt een nieuwe video online op Snapchat onder de naam Will From Home. Vrijdagochtend ging de eerste van twaalf filmpjes in première. 

donderdag om 20:40
donderdag om 18:30
Eerste namen thuisconcerten Songfestival bekend

Via het officiële YouTube-account van het Eurovisie Songfestival worden de komende weken thuisconcerten georganiseerd. Op vrijdag 3 april vindt de eerste editie plaats om 17.00 uur. Het gaat om optredens van Rasmussen (Denemarken, 2018), Ryan O'Shaughnessy (Ierland, 2018), Tamara Todevska (Noord-Macedonië, 2019) en Slavko (Montenegro, 2017).
donderdag om 11:01
Boom Chicago opent virtueel theater

De bekende comedyclub Boom Chicago opent deze maand een paar keer haar deuren. Pep Rosenfeld, Greg Shapiro en regisseur Andrew Moskos brengen hun show Trump Up the Volume in drie delen (op 14, 16 en 18 april) en Matt Castellvi en Stacey Smith spelen op 21, 23 en 25 april live hun show Going Steady.

De shows starten om 20.00 uur en de opbrengst gaat naar de artiesten en de crew.
donderdag om 08:31
Matthäus-Passion van Concertgebouworkest alsnog te zien

De Matthäus-Passion die jaarlijks wordt uitgevoerd door het Concertgebouworkest, kon dit jaar wegens de coronamaatregelen niet doorgaan. Liefhebbers van het stuk van Johan Sebastian Bach kunnen vrijdag 3 april om 19.00 uur terecht op Facebook, YouTube of de site van Het Concertgebouw. Daar wordt de geprezen en in 2012 opgenomen Matthäus-Passion gestreamd. De bekende tenor Mark Padmore vervulde hier de rol van evangelist.
woensdag om 15:14
Dirk leert kinderen muziek maken

De populaire kinderpopster Dirk Scheele is elke dag om 10.00 uur op YouTube te zien met Muziek maken met Dirk, waarin hij zijn publiek leert hoe je zelf muziek kunt maken. In de aflevering van woensdag gaat Scheele jammen op pannen en emmers.
woensdag om 05:58
Diederik van Vleuten zet soloprogramma's online

Cabaretier Diederik van Vleuten biedt zijn drie soloprogramma's gratis online aan. Vanaf donderdag zijn Daar werd wat groots verrichtBuiten schot en Mijn nachten met Churchill te vinden op YouTube.
dinsdag om 11:46
dinsdag om 11:29

Tame Impala maakt remix voor mensen in isolatie

Tame Impala heeft een remix gemaakt van de nieuwste plaat The Slow Rush, speciaal voor mensen die in zelfisolatie zitten. "Doe je koptelefoon op om je helemaal onder te kunnen dompelen in de muziek", schrijft Kevin Parker. 

I made something for all you isolators out there. I call it The Slow Rush In An Imaginary Place. Link in bio. Headphones required for full immersive effect. See you in there

Avatar
tameimpala
Auteur
tameimpala
Moment van plaatsen
04:10 - 31 maart 2020
dinsdag om 09:04
Fien Vermeulen knutselt kaarten voor kwetsbaren en ouderen

Nu door het coronavirus mensen minder bij elkaar op bezoek gaan, heeft Fien Vermeulen besloten om kwetsbare personen een hart onder de riem te steken. "71 kaarten zitten knutselen voor kwetsbare en oudere mensen die nu geen bezoek kunnen ontvangen", aldus de radiopresentatrice.

Morning 💛 Ben lekker druk geweest hoor de afgelopen week! 71 kaarten zitten knutselen voor kwetsbare en oudere mensen die nu geen bezoek kunnen ontvangen. Woordpuzzelkaarten, snoezelkaarten met verschillende materialen; alles zit onder de lijm en glitters maar ik vond het zo leuk om te doen! Gek eigenlijk, dat ik vergeten was hoe leuk ik knutselen vind. Klinkt zo lekker kneuterig: ‘knutselen’. Maar eerlijk gezegd was het super meditatief en relaxt. Dat je dan ook nog iets doet om mensen die het nodig hebben, even een extra hart onder de riem te steken - is helemaal fijn. Ik merk dat ik deze dagen echt geniet van actief relaxen. Mediteren, thuis sporten, voor een wandelingetje naar buiten en nu dus ook knutselen. Juist door beperkingen, zie je soms weer nieuwe mogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld dat ik merkte dat ik energie moet steken uitrusten. De stilte in mezelf opzoeken, daar moet ik actief ruimte voor maken. Na het plakken van zeker 400 glitterletters en nog meer hartjes, het knippen van 71 lintjes, knoopjes maken, labeltjes schrijven en what not, merkte ik pas op wat er nou in die stilte zit dat het fijn maakte om te doen. Verbinding. Dat is voor mij een sleutel naar binnen. Ik vond het knutselen heerlijk alleen. Vooral in de wetenschap dat ik alleen ook de verbinding kan vinden met 71 mensen die ik niet ken. Dat sociaal contact niet altijd met anderen zijn betekent, maar dat je dat ook in je eigen bubbeltje kan. En daar rust ik dus echt van uit. Mocht je nou denken, ik heb ook zin in knutselen, kijk dan eens bij @tijdvooractie.nl. Dat is een landelijk platform. En voor de Amersfoorters onder ons: @socialegasten kunnen ook nog hulp gebruiken! ❤ Liefs en maak er een mooie dag van #FienFamilie #HoeWordIkEenSurvivor

Avatar
fienvermeulen
Auteur
fienvermeulen
Moment van plaatsen
08:12 - 31 maart 2020
dinsdag om 07:11
Miss Montreal kondigt nieuwe livestream aan

De vorige livestream beviel Sanne Hans, ook bekend als Miss Montreal, dusdanig goed dat ze het dunnetjes gaat overdoen. Vrijdag om 21.30 uur is het "even 2 liedjes en ouwehoeren. Borreluurtje met Petie en Sannie", aldus de zangeres en songwriter.
Video

Deze livestream was leuk! Dus vrijdag gaan we weer! 21.30! Even 2 liedjes en ouwehoeren. “BORRELUURTJE MET PETIE EN SANNIE” #vasteprik 🔥 PS Kijk de live stream 😅🔥

Avatar
missmontreal_
Auteur
missmontreal_
Moment van plaatsen
00:01 - 31 maart 2020
maandag om 20:08
Emilia Clarke verloot virtueel diner

Emilia Clarke probeert ruim 300.000 euro op te halen voor het SameYou COVID-19 Relief Fund. Uit alle donaties worden twaalf gelukkigen uitgekozen, die virtueel mogen dineren met de Game of Thrones-actrice.
Video

Dearest ones, from my isolation booth I write to you with a plea for help! Due to the current frightening and ever changing coronavirus emergency please would you help me raise £250,000, by donating through the link in my Bio, to provide stroke and brain injury patients with essential support!! This fund will also help in freeing up the hospital beds needed to deal with the pandemic, to care for those who also need a space to heal. 100% of your generosity will fund virtual rehab clinic support in the coming weeks... a very big task and a very big ask but you are all very big hearted souls so I know you’ll want to help me help them! ❤️🏆❤️ @sameyou #togethertogethertogether

Avatar
emilia_clarke
Auteur
emilia_clarke
Moment van plaatsen
19:01 - 30 maart 2020
maandag om 19:28
Hans Kazàn leest voor uit eigen kinderboek

Hans Kazàn heeft het kinderboek De avonturen van Dik en Dun geschreven. Nu al zijn goocheloptredens zijn stilgelegd vanwege het coronavirus, leest de goochelaar en presentator de avonturen van de hoofdpersonages voor op zijn YouTube-kanaal.
maandag om 18:23
Virtueel Mauritshuis

Het Mauritshuis biedt een online bezoek aan. Zo is er op de website een virtueel museum ingericht, zijn er kinderactiviteiten en kan de online bezoeker minicolleges volgen.
maandag 30 maart om 11:40
Beau en Romana op nieuwe online zender

Een tal aan bekende Nederlanders is vanaf maandag te zien op IedereenLive, een initiatief van presentator Martijn de Greve en programmamaker John de Zwart, zo meldt Het Parool. Onder anderen Beau van Erven Dorens, Alexander Klöpping en Romana Vrede praten met kijkers over hun belevenissen in coronatijden. 

Het programma wordt tussen 14.00 uur en 17.00 uur uitgezonden via YouTube, Facebook, Twitter en Salto. Het is de bedoeling dat het vanaf volgende week tussen 9.00 en 17.00 uur te zien zal zijn.
maandag 30 maart om 06:59
Elke dag twee gratis stripalbums

Onlinestripalbumverkoper Yieha biedt elke dag twee gratis stripalbums aan, waaronder Minions, De avonturen van K3 en Lucky Luke. Een daarvan is gericht op basisscholen, de ander op een ouder publiek. Bovendien is er een permanent aanbod van gratis AVI-strips beschikbaar voor de jongste lezers.
maandag 30 maart om 06:13
Billie Eilish en andere artiesten tijdens James Cordens Home Fest

Billie Eilish, Dua Lipa, John Legend, BTS en Andrea Bocelli staan onder anderen op het affiche van Home Fest, dat talkshowhost James Corden vanuit zijn eigen garage presenteert ten bate van het goede doel. De artiesten treden op vanuit huis. Home Fest is in de nacht van maandag op dinsdag te zien vanaf 4.00 uur (Nederlandse tijd) via de Amerikaanse televisiezender CBS.

🚨 #HomeFest is TOMORROW 🚨⁠ Tag a friend to bless them with this important information! 👇

Avatar
latelateshow
Auteur
latelateshow
Moment van plaatsen
23:10 - 29 maart 2020
maandag 30 maart om 05:51
Acteurs vertellen verhalen uit Decamerone

De Italiaanse dichter en geleerde Giovanni Boccaccio schreef in de periode 1349-1360 Decamerone, waarin drie mannen en zeven vrouwen tijdens hun vlucht voor de pestepidemie in Italië elkaar honderd verhalen vertellen. Acteurs van het Internationaal Theater Amsterdam vertellen deze verhalen nu online. Onder de deelnemende acteurs zijn Hadewych Minis, Gijs Scholten van Aschat en Ramsey Nasr. Elke dag om 20.00 uur verschijnt een nieuw verhaal.
zondag 29 maart om 14:59
Famke Louise maakte zondag via Instagram bekend dat ze vrijdag het nummer Check heeft uitgebracht zonder aankondiging of promotie. De zangeres regisseerde, filmde en stylede de videoclip, die ze thuis opnam, zelf. Het nummer is volgens Famke Louise geen single maar "een extraatje in deze tijd".
Famke Louise produceert filmt, regisseert en styled thuisvideoclip
Video
Famke Louise produceert filmt, regisseert en styled thuisvideoclip
zondag 29 maart om 10:05
Dwayne 'The Rock' Johnson deelt cheat meals

Dwayne Johnson laat zondag zijn fans live meegenieten van zijn recepten voor maaltijden waarmee hij zijn strikte voedingsschema af en toe onderbreekt. De acteur en bodybuilder presenteert Cheat Meal Sunday vanaf 23.00 uur op zijn Instagram-kanaal. Fans mogen hun eigen maaltijd-tips delen en deze samen met de acteur op afstand nuttigen.

You’ve been asking about my cheat meals for years, so this’ll be my pleasure. Join me at 5PM (est) TOMORROW and for the first time ever, we’ll enjoy our cheat meals, together — LIVE. I’ll bring my personal recipe brioche french toast smuuuthaad with peanut butter and syrup and a bottle of @teremana and YOU BRING your favorite cheat meal and liquid of your choice 😉🥃. We need a little reprieve from all the stuff we’ve been dealing with, so let’s eat, drink and have a gooooood chat. Lord knows, I’m ready and I’m sure you are too. See ya mañana. #cheatmealsunday 🥃

Avatar
therock
Auteur
therock
Moment van plaatsen
00:23 - 29 maart 2020
zondag 29 maart om 09:46
Nationale Opera streamt Mozart-opera Die Zauberflöte

De Nationale Opera streamt zondag de opera Die Zauberflöte. De compositie van Mozart is vanaf 19.00 uur te zien op het YouTube-kanaal van het gezelschap.
Video

Baritone Thomas Oliemans invites you for the online streaming of Die Zauberflöte this sunday, March 29, at 7pm (CET) on our online platform or YouTubechannel. Will you tune in? Https://bit.ly/zauberflotestream @oliemansthomas

Avatar
nationaleoperaballet
Auteur
nationaleoperaballet
Moment van plaatsen
16:57 - 27 maart 2020
zaterdag 28 maart om 09:18
Filmmaker Martin Koolhoven deelt top vijf virusfilms

Martin Koolhoven deelt zijn vijf favoriete films over virusuitbraken. Volgens de VPRO kan dat de kijker voorbereiden op wat er potentieel komen gaat.
vrijdag 27 maart om 14:22
Theatershow Turks Fruit online

De theatershow Turks Fruit, naar de gelijknamige roman en film, is door theaterbureau Hummelinck Stuurman Theaterproducties in z'n geheel online gezet. De voorstelling is hier te bekijken.
vrijdag 27 maart om 08:59
StukTV organiseert liveshows op YouTube

De mannen van StukTV organiseren vanaf vrijdag elke week een liveshow op YouTube tussen 16.00 en 17.30 uur. "Met live opdrachten, bekende influencers en jullie die in de uitzending kunnen komen", beloven Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens.

WE GAAN LIVE! 😱 De komende weken duiken we elke vrijdag de studio in met de GROTE STUKTV LIVESHOW! Live opdrachten, bekende influencers en JULLIE die in de uitzending kunnen komen! 🤩 Mis het niet! MORGEN OP YOUTUBE | 16:00u - 17:30u #stuktv #teamstuk #live #stuklive

Avatar
stuktv
Auteur
stuktv
Moment van plaatsen
15:00 - 26 maart 2020
vrijdag 27 maart om 07:08

Huiskamerconcerten van Backstreet Boys, Alicia Keys en Mariah Carey

De Amerikaanse nieuwszender FOX organiseert een concert met huiskameroptredens van onder meer Alicia Keys, de Backstreet Boys, Billie Eilish en Mariah Carey. De artiesten filmen zichzelf vanuit hun eigen woning, terwijl Elton John de avond presenteert. Wie de optredens in Nederland live wil zien, moet in de nacht van zondag op maandag inschakelen tussen 2.00 en 3.00 uur.

donderdag 26 maart om 19:28
Charly Luske en Yes-R geven optreden op nieuw platform

Veel artiesten zitten wegens de coronacrisis thuis en hebben tijdelijk minder inkomsten. Het nieuwe platform PrivéPodium, bedacht door onder anderen Charly Luske, organiseert liveconcerten die kijkers in hun huiskamer kunnen streamen. Donderdagavond treedt Luske zelf op, vrijdag is het de beurt aan Yes-R. Bezoekers kunnen geld doneren en 20 procent daarvan gaat naar de 'coronapot', die gedupeerde artiesten helpt die door de coronacrisis in financiële problemen komen.
donderdag 26 maart om 17:04
donderdag 26 maart om 08:48
SLAM! streamt Quarantaine Festival

Radiostation SLAM! organiseert het Quarantaine Festival. Vrijdag zijn twaalf uur lang dj-sets te zien en te horen, van onder meer Kris Kross Amsterdam, Nicky Romero, Sam Feldt, Mike Williams en Keanu Silva. De sets worden vanuit de woonkamers van de dj's rechtstreeks naar de kijkers en luisteraars doorgeschakeld via SLAM!, SLAM! TV en het SLAM! Music-kanaal op YouTube.
donderdag 26 maart om 06:56
Diplo zet livestreams online

Dj Diplo streamt via zijn Instagram-kanaal de Corona World Tour. De live dj-sessies met andere dj's zijn later terug te vinden op het YouTube-kanaal van de dj.

which one you most excited for? u can say all of them

Avatar
diplo
Auteur
diplo
Moment van plaatsen
19:29 - 25 maart 2020
donderdag 26 maart om 05:48
Tove Lo doet vragenrondje op Instagram

Tove Lo belooft dat haar fans haar alles mogen vragen tijdens een Ask Me Anything sessie. Vrijdag vanaf 22.00 uur zit de Zweedse zangeres, die op 17 maart een optreden zou geven in Amsterdam, klaar voor een live chatsessie via haar Instagram-pagina.

Still my main outfit lol.. GUYS let’s chat! IG Live AMA tomorrow at 2PM PST/ 10PM CET 🧀 send me your questions xx

Avatar
tovelo
Auteur
tovelo
Moment van plaatsen
20:32 - 25 maart 2020
woensdag 25 maart om 18:21
Dave Grohl deelt waargebeurde verhalen op Instagram

Dave Grohl zit momenteel zonder werk en heeft een nieuw Instagram-account aangemaakt om korte, waargebeurde verhalen op te vertellen. De voorman van de Foo Fighters, die in de jaren negentig doorbrak als drummer bij Nirvana, schrijft dat hij zich verheugt op het delen van "belachelijke momenten" uit zijn leven.
woensdag 25 maart om 16:27
woensdag 25 maart om 09:36
Lockdown Sessions bij NPO Radio 1

Langs de Lijn En Omstreken organiseert iedere werkdag Lockdown Sessions, waarin artiesten proberen de situatie rondom het coronavirus onder woorden te brengen. Onder anderen Tim Knol en Danny Vera waren al te horen in het NPO Radio 1-programma dat te beluisteren is tussen 20.30 en 23.00 uur.
woensdag 25 maart om 09:09
Marlijn Weerdenburg treedt op tijdens online festival

Marlijn Weerdenburg treedt vrijdag om 18.00 uur op tijdens NPO Radio 2's eerste online festival. De presentatrice en actrice bracht op 13 maart haar debuutalbum Marlijn uit. Het optreden is te volgen via YouTube en NPO Radio 2.

Vrijdag de 13de kwam mijn debuutalbum uit. Ik had het natuurlijk kunnen weten. Dat dat niet handig is. Het Corona virus nam de wereld over en alle geplande promo voor het album voelde direct verkeerd om te doen. Dus hebben we alles gestopt. Met pijn in mijn hart, er zat namelijk 2,5 jaar werk, liefde en energie in. Alles voelde misplaatst. Nog steeds eigenlijk. Dus helaas pindakaas. Wie weet komt het later. Nu moeten we eerst gaan zorgen voor elkaar. De ouderen, de zwakkere van onze samenleving. Ik denk bijvoorbeeld aan Veerle, van de serie ‘Net ff anders’ die ik vorig jaar maakte. Zij valt binnen de risicogroep, mijn eigen vader; met nog maar 1 nier en een chemokuur verleden. Mijn buurvrouw die leeft met een longziekte. Dus laten we afstand houden. Ons aan de maatregelen houden. En mocht je je vervelen. Dan is er muziek. Bijvoorbeeld van Nederlandse bodem. Die troost kan bieden, je blij kan maken of je even dichter bij je gevoel kan brengen. @nporadio2 heeft haar eerste online festival, om de artiesten van Nederlandse bodem te steunen en om het wat gezellig te maken bij jou thuis in de huiskamer. Want mensen, laten we het zo fijn mogelijk maken in die huiskamers! Vrijdagavond aanstaande, zing ik live vanuit mijn huiskamer, voor jou. En diezelfde avond volgen er nog veel meer artiesten, vanuit hun eigen huiskamer. @judyblankmusic , @dannyveramusic , @mellvintagefuture, @edstruijlaart @deardarlyn @douwebob @steffenmorrisonmusic @elskedewall @voltage_nl en @ilsedelangemusic . Misschien tot dan! Liefs en zorg goed voor elkaar! Marlijn

Avatar
marlijnweerdenburg
Auteur
marlijnweerdenburg
Moment van plaatsen
14:25 - 24 maart 2020
woensdag 25 maart om 08:44
Claudia de Breij treedt online op ten bate van voedselbank

Claudia de Breij geeft donderdag om 18.00 uur een optreden bij Live Eet. De cabaretière wil op die manier donaties ophalen ten bate van de voedselbank.

Voorlopig treed in helaas niet op in het theater 😢 maar kan natuurlijk wel 🏠 iets zingen voor 🍞 op de plank van de voedselbank! Door de lege supermarkten zijn er op dit moment duizenden Nederlanders die niet of te weinig te eten hebben… Daarom schuif ik donderdag 26 maart digitaal aan tafel bij Live Eet om op te treden en donaties te vragen voor de Voedselbank!! Schuif jij ook aan? Zie link in bio 🙌🏼 #LiveEet #Voedselbank #StaySafeEnGeef #SamenAanTafel #linkinbio👆

Avatar
claudiadebreij
Auteur
claudiadebreij
Moment van plaatsen
08:39 - 25 maart 2020
woensdag 25 maart om 05:22
Het International Film Festival Rotterdam (IFFR) heeft de veertien uur durende Argentijnse film La Flor, met verhaallijnen die variëren van drama tot mummiemysterie, gratis beschikbaar gesteld tot 6 april. Belangstellenden moeten een account op de website van IFFR aanmaken en een code invullen die op de op de website van het festival te vinden is.
Film Festival Rotterdam heeft film van veertien uur online
Video
Film Festival Rotterdam heeft film van veertien uur online
dinsdag 24 maart om 16:56
Bankconcert Chef'Special

Fans van Chef'Special kunnen om 20.30 uur 3fm.nl/live bezoeken, waar het concert wordt uitgezonden dat de band in 2017 op Lowlands gaf. "Als je lekker gaat dansen in je huiskamer, deel hier dan de beelden van", roept de band op. "Zodat we ons net iets minder eenzaam voelen nu."
Video

Hey guys, we hope everyone is doing okay given these strange and new circumstances. We also hope everyone is taking yesterdays' updated measures seriously and is indoors as much as possible. For those in need of some live music vibes: @npo3fm is broadcasting our @lowlands_fest show from the summer of 2017, back when we were still bouncing up and down in each others personal space. Good times. ⠀ ⠀ Tune in at 20:30 at 3fm.nl/live for today’s “bankconcert” and share some stories of you dancing in your living rooms so we feel a little less lonely. ⠀ ⠀ To all the amazing hardworking people out there keeping it together; we can’t thank you enough. You rock hard.

Avatar
chefspecialmusic
Auteur
chefspecialmusic
Moment van plaatsen
16:23 - 24 maart 2020
dinsdag 24 maart om 16:53

Rondwandelen door het museum


De vloggers van My Daily Shot of Culture lopen voor het nieuwe platform Thuismuseum.nl door bekende, lege musea om iedereen thuis hier toch een kijkje te gunnen. De bezoekers worden vanaf maandag 23 maart dagelijks rondgeleid door onder meer De Hermitage, Eye Filmmuseum en Museum Panorama Mesdag.

dinsdag 24 maart om 15:07
Duet Roxeanne en vader online

Aangezien de shows van Hollands Zingt Hazes niet konden doorgaan wegens de maatregelen van het RIVM, is besloten om het bijzondere duet tussen Roxeanne Hazes en haar vader met het grote publiek te delen. De zangeres zong het nummer tijdens de concerten op 6, 7 en 8 maart.
Holland Zingt Hazes - Sorry (Roxeanne Hazes & André Hazes)
Video
Holland Zingt Hazes - Sorry (Roxeanne Hazes & André Hazes)
dinsdag 24 maart om 07:08
Armin van Buuren neemt dj-set op voor virtueel festival

Armin van Buuren heeft een dj-set opgenomen voor het virtuele Ultra Music Festival 2020. De producer en dj kondigde maandag aan dat zijn in mei geplande optredens in de Amsterdamse Ziggo Dome niet doorgaan.
maandag 23 maart om 17:41
Lena schrijft interactieve roman

Lena Dunham, bekend van de serie Girls, publiceert vanaf maandag elke dag een hoofdstuk van haar nieuwe roman op Vogue.com. Verified Strangers is een interactieve liefdesroman: Dunhams volgers kunnen online via een poll kiezen hoe de verhaallijn zich ontwikkelt en voor wie hoofdpersoon Ally kiest.
Video

Right now, we should all be using our unique skills and passions to make this period of time feel a little less lonely. My humble dream is to lift your spirits while we're #socialdistancing (heck, I want to lift my own) and storytelling is the tool I know how to use. So I'm writing an interactive serialized romance novel for @voguemagazine. It’s a fictionalized modern love story called #VerifiedStrangers - A chapter a day, Monday through Friday, for as long as it takes... and you can vote via poll which direction it should go next! First chapter is up now! Read along and let me know which way you want it to go (polls are up on Vogue’s IG stories every Tuesday and Friday) and you will ultimately decide who (if anyone!) our protagonist, Ally, ends up with. I hope you are all safe and sound. Sending love and hopefully some happy entertainment. The link to read along is in my bio! Oh - and ask me questions with the hashtag #VerifiedStrangersOnVogue and I’ll answer some on IG stories and in comments too! Will you tell me what moments made you laugh, cringe or relate? Does Ally remind you of yourself?

Avatar
lenadunham
Auteur
lenadunham
Moment van plaatsen
13:04 - 23 maart 2020
maandag 23 maart om 13:48
DeWolff komt met nieuw nummer na thuisisolatie 

DeWolff heeft het thuiszitten in tijden van de coronacrisis goed besteed. De bluesrockband komt maandag met het nummer Queen of Hearts en deze nieuwe single is afgelopen tijd in thuisisolatie opgenomen. Alle bandleden hebben afzonderlijk van elkaar in hun eigen huis hun partij opgenomen.
maandag 23 maart om 11:06
Toneelstuk van Martijn Nieuwerf live op Facebook

Acteur Martijn Nieuwerf, bekend van onder Flikken Maastricht, speelt maandagavond live de voorstelling Wat voor brommertje met verchroomd stuur achter op de binnenplaats?. De voorstelling, die draait om een crisissituatie, is vanaf 21.00 uur te zien via de Facebook-pagina van Nieuwerf.
maandag 23 maart om 10:15
Arie Boomsma geeft sportles

Arie Boomsma gaat met (oud-)topsporters work-outs van twintig minuten voor thuis geven. Onder anderen Kjeld Nuis en Ellen Hoog staan de presentator bij in V-GYM, dat vanaf donderdag te zien is via Videoland.
maandag 23 maart om 07:52
Davina Michelle en Snelle hebben besloten hun vernieuwde versie van de bekende hit 15 miljoen mensen uit te brengen als single. In 17 miljoen mensen zingen ze over de huidige coronacrisis en de effecten die het heeft op iedereen.
Davina Michelle en Snelle brengen 17 miljoen mensen uit
Video
Davina Michelle en Snelle brengen 17 miljoen mensen uit
zondag 22 maart om 21:22
Zoals hij eerder zelf al aankondigde, speelde Frank Lammers zijn rol als Karl Marx zondagavond via een livestream. Het optreden voor Het Zuidelijk Toneel was te volgen via Facebook en is inmiddels hier terug te zien.
zondag 22 maart om 19:48
Radio Veronica komt vanaf maandag met Muziek Terwijl U Werkt. De uitzending, die iedere werkdag tussen 9.00 en 10.00 te horen is, staat in het teken van mensen die dagelijks de deur uit moeten om te gaan werken. Zij kunnen verzoeknummers indienen bij presentator Giel Beelen. Voorlopig is het plan om het programma tot en met vrijdag 3 april te blijven maken.

NUshop

Tickets

Tip de redactie