Gordon en Patty Brard zijn vanaf 6 april op SBS6 te zien als presentatoren van het dagelijkse praatprogramma Gordon & Patty. Van maandag tot en met donderdag presenteert Gordon of Brard het programma over maatschappelijke onderwerpen en op vrijdag presenteren de twee het programma samen.

In het programma wordt aandacht besteed aan stellingen zoals: sociale media maken ons gezin kapot. Ook komt bijvoorbeeld aan bod wat je moet doen als je onder de armoedegrens moet leven.

In de studio zullen ook experts aanwezig zijn, zoals psychologen, advocaten en artsen. Het aanwezige publiek mag tijdens de opnames van het programma meediscussiëren over het onderwerp.

"We hopen op een levendige discussie", zei Gordon donderdag bij Jinek over Gordon & Patty. "Het mag schuren." De zanger en presentator reisde als voorbereiding op het praatprogramma naar Los Angeles om de kunst af te kijken bij de talkshow Dr. Phil.

Brard en Gordon putten voor het programma uit hun eigen levenservaringen. De maagverkleining die Brard onderging, zal ze naar eigen zeggen meenemen in een discussie over de stelling: maagverkleiningen zijn voor luie dikkerds.

De twee presentatoren maken samen ook het televisieprogramma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd.