Heb je geen idee wat te kijken op dinsdag? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Documentaire: 2Doc: Zwart IJs

22:40 – 00:06 uur op NPO2

Vijftien jaar nadat Henk Angenent de laatste editie won, leek er een Elfstedentocht te komen. Enige probleem: de race tegen de winter moest op zondag gereden worden. Dit kon niet volgens orthodoxe christenen. Deze documentaire gaat over het duivelse dilemma dat vele schaatsers moesten trotseren, ondanks dat er uiteindelijk niet geschaatst werd.

Dit zijn de 10 beste series die nu op Videoland staan.

Realityprogramma: De Douane in Actie

20:30 – 21:30 uur op RTL 5

De douane beoordeelt bij wie een extra controle nodig is. Vaak zijn juist de mensen waarvan je het niet verwacht de boosdoeners.

Film: Schindler’s List

20:30 – 23:30 uur op SBS9

De Tsjechische, Rooms-Katholieke zakenman Oskar Schindler (Liam Neeson) is tijdens de Tweede Wereldoorlog in dienst van nazi-Duitsland, maar weet op eigen initiatief bijna elfhonderd Poolse Joden te redden.

Dit zijn de 10 beste films die nu op Netflix staan.

Actiekomedie: Bad Boys

20:30 – 22:55 uur op Veronica

Politieagenten Marcus (Martin Lawrence) en Mike (Will Smith) zijn elkaars tegenpolen, maar ze kunnen erg goed samenwerken. Wanneer een lading in beslag genomen drug verdwijnt, hebben ze 72 uur de tijd om het gestolen bewijsmateriaal terug te krijgen.

Bekijk hier de tv-programma’s waar we het meest naar uitkijken in 2020.