Veronica Inside is genomineerd voor de Gouden RadioRing. Dit werd maandag tijdens de uitzending van het radioprogramma bekend gemaakt.

"Ongelooflijk! Ik ben er blij mee, het hele team is er blij mee!", zei presentator Wilfred Genee zodra hij het nieuws hoorde.

Eerder werd bekend dat de ochtendshow Mattie & Marieke van radio-dj's Mattie Valk en Marieke Elsinga op Qmusic genomineerd is voor de jaarlijkse radioprijs. Andere genomineerden zijn radio-dj Gerard Ekdom met zijn ochtendshow Ekdom in de Morgen en radio-dj Rob van Someren met zijn programma Somertijd, beiden te horen op Radio 10. Ook de presentatoren Bram Krikke en Tom van der Weerd van het programma Club Ondersteboven op SLAM! zijn genomineerd.

De prijzen worden op 30 januari uitgereikt op de veertiende editie van het Gouden RadioRing Gala. Er zijn drie verschillende categorieën. De Zilveren RadioSter voor vrouwen, de Zilveren Radioster voor mannen en de Gouden RadioRing. Die laatste is de prijs voor het beste radioprogramma van 2019.