Heb je geen idee wat te kijken op donderdag? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Consumentenprogramma: Keuringsdienst van Waarde

20.25 - 20.55 uur op NPO3

Het is een enorm populaire vissnack: de lekkerbek. De Keuringsdienst van Waarde onderzoekt welke vis eigenlijk schuilgaat onder de korst. Want smaken alle vissen dan hetzelfde?

Naar deze tv-programma's kijken we in 2020 het meest uit

Juridisch programma: Mr. Frank Visser doet uitspraak

21.30 - 22.30 uur SBS6

Mr. Frank Visser reist af naar Warmond, waar Cora na haar scheiding in een ander huisje is gaan wonen. Rust is er niet, want haar buren wandelen elke dag door haar tuin. De buren zelf zeggen al 27 jaar door de tuin naar de supermarkt te lopen. Dat willen ze graag zo houden.

Deze programma's zijn in januari op televisie te zien

Wedstrijd: Ink Master Grudge Match

20.30 - 21.30 uur op Spike

Als tattooartiest is het natuurlijk verschrikkelijk als je wordt verslagen door een onervaren hobbytatoeëerder. In deze speciale Ink Master-versie krijgen afgevallen kandidaten de kans om hun eer te herstellen.

Realityprogramma: Dr. Pimple Popper

20.30 - 21.30 uur op TLC

Traci heeft sinds haar jeugd allemaal bulten in haar gezicht en werd daar veel mee gepest. Ze liet zich behandelen door een specialist die enkele bulten verwijderde, maar er littekens voor in de plaats liet. Kan Sandra Lee de overige bulten wél netjes verwijderen?

Dit zijn de tien beste series die nu op Netflix staan

Film: Wreck-It Ralph

20.30 - 22.25 uur op SBS9

Ralph is het zat om overschaduwd te worden door Fix-It Felix en besluit dat hij niet langer de slechterik wil zijn. Hij neemt het heft in eigen handen en gaat op gameavontuur.

Trailer: Wreck-It Ralph
Trailer: Wreck-It Ralph

Dit zijn de tien beste films die nu op Netflix staan