Heb je geen idee wat te kijken op dinsdag? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Talkshow: De Hofbar

22.10 -22.40 uur op NPO2

Rutger Castricum begint aan het derde seizoen van latenightshow De Hofbar, waarin hij politici en burgers met elkaar in gesprek laat gaan. Het gaat om een vrij simpel concept, dat leidt tot interessante gesprekken.

Naar deze tv-programma's kijken we het meeste uit.

Reportageserie: Nachtdieren

22.05 - 22.45 uur op NPO3

Ryanne van Dorst is 's nachts op haar best. Kijk zelf maar als ze achtereenvolgens slotenbreker Aad, sneakerwebshopeigenaar Bas en de gelovige Laura tegenkomt.

Deze programma's zijn in januari te zien op televisie.

Documentaire: 2Doc: Ne me quitte pas

22.40 - 00.25 uur op NPO2

Drank maakt meer kapot dan je lief is. Een slogan die in deze zes jaar oude, met prijzen bekroonde documentaire weer eens waarheid blijkt. De twee Belgische vrienden Marcel en Bob worden gedurende twee jaar gevolgd tijdens hun borreluurtjes. Een tragikomisch verslag van een pijnlijke zaak.

Dit zijn de tien beste series die nu op Videoland staan.

Royaltyprogramma: Hart van Oranje

21.30 - 22.30 uur op SBS6

Sandra Schuurhof reist de wereld over om alles over de Oranjes te weten te komen. Welke jurk draagt Máxima en wie zocht die voor haar uit? Ook andere belangrijke kwesties komen aan bod, zoals de mediacode.

Film: The Theory of Everything

20.30 - 23.00 uur op SBS9

Stephen Hawkings (Eddie Redmayne) wordt verliefd op de arts-studente Jane (Felicity Jones), met wie hij later trouwt. Net na het huwelijk wordt bij Hawking ALS, een ongeneeslijke spierziekte, gediagnosticeerd.

Dit zijn de tien beste films die nu op Netflix staan.

The Theory of Everything - Official Trailer
166
The Theory of Everything - Official Trailer